SEGRE

FUTBOL PRETEMPORADA

Vilassar i Vilafranca, rivals del Lleida a l'Històrics

Debutarà al torneig el 30 d’aquest mes i avui coneixerà el seu grup a Segona B

Un moment de la celebració del sorteig, que es va celebrar ahir al Museu Olímpic de Barcelona.

Un moment de la celebració del sorteig, que es va celebrar ahir al Museu Olímpic de Barcelona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu debutarà en el Torneig d’Històrics del Futbol Català enfrontant-se, el 30 d’aquest mes de juliol, dimarts, amb la UE Vilassar de Mar i el FC Vilafranca, segons va oferir el sorteig que va tenir lloc ahir al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samarach de Barcelona.

En aquest clàssic torneig de pretemporada, en el qual el Lleida participarà per primera vegada en els 34 anys d’història de la competició, juguen dotze equips, que ahir van quedar enquadrats en quatre grups de tres cada un.

El Gup 1 el formen Júpiter, Sant Andreu i Badalona i jugaran pel sistema 3x1 el dilluns 29; el Grup 2 és el que correspon al Lleida, juntament amb el Vilassar i el Vilafranca i que jugarà el dimarts 30; el Grup 3 l’integren Sant, Terrassa i Horta i jugaran el dimecres 31. Finalment, en el Grup 4 van quedar enquadrats el Martinenc –amfitrió del torneig–, Granollers i l’Hospitalet. Aquest grup jugarà el dijous dia 1 d’agost.

El campió de cada grup es classificarà per a les semifinals, que es jugaran el dissabte dia 3 d’agost, a les 17.00 i a les 19.00, mentre que la final serà el diumenge 4 d’agost, a les 19.00. La fase de grups es jugarà pel sistema 3x1, amb partits de 45 minuts, mentre que els encontres de semifinals i final ja tindran la durada de 90 minuts.

D’altra banda, a la seu de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) tindrà lloc avui l’assemblea de la qual han de sortir els equips que integraran els quatre grups de Segona B de la pròxima temporada.

A la proposta inicial, el Grup 3 l’integrarien els onze equips catalans, set de valencians i dos d’aragonesos, mentre que els equips de les Balears estarien col·locats en altres grups.

El Lleida ja ha fet saber a la Federació, de forma oficial, la seua predisposició a canviar-se al Grup 2, si això ajuda a quadrar la composició dels grups. Quant al calendari de la pròxima temporada, és poc probable que es conegui avui, ja que en principi la jornada es destinarà a formar els grups, mentre que el sorteig es faria la propera setmana.

El president del Lleida, Albert Esteve, té previst assistir personalment a l’assemblea de l’RFEF.

tracking