SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

El Pardinyes demanarà al Força Lleida cedir-li Lafuente

El club té previst anunciar avui la renovació de l’entrenador, Gerard Encuentra

El Pardinyes confia a continuar comptant amb Albert Lafuente.

El Pardinyes confia a continuar comptant amb Albert Lafuente.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una vegada inscrit a la LEB Plata, el CB Pardinyes comença ara un llarg i dur camí per confeccionar una plantilla prou competitiva per lluitar per la permanència, i ho farà amb un dels pressupostos més baixos de la categoria. És per això que una de les prioritats que s’ha marcat la direcció tècnica és aconseguir la cessió del base Albert Lafuente, que recentment ha ampliat el seu contracte amb el Força Lleida fins al 2022.

El del planter, de 20 anys, ha sigut una de les peces clau del Pardinyes en una temporada històrica. En els 23 partits que va jugar de la fase regular, Lafuente va firmar 13,3 punts, 3,3 rebots, 2,3 assistències i una valoració de 13,6 en els més de 23 minuts de mitjana per partit, estadístiques que va mantenir, en el play-off, en el qual va signar 15,5 punts, 3 rebots, 2 assistències i 11,5 de valoració.

El tècnic ja ha iniciat contactes amb diversos jugadors, com Gasque i Rubén Fernández

A banda de Lafuente, el Pardinyes vol continuar comptant amb Carles Gasque, Rubén Fernández i Jordi Bergadà, que podria desvincular-se del Força Lleida, mentre que la continuïtat de Wendell Davis dependrà de les seues pretensions econòmiques. Són baixes segures Víctor Vinós i Adrià Rivas, que coincidiran al Valls de la Lliga EBA, Marc Vidal, Roger Riu i Pau López.

Quant a Gerard Encuentra, el club té previst anunciar avui la seua renovació per una temporada més.

De fet, el tècnic va reconèixer ahir que “estem d’acord en gairebé tot, només falta resoldre alguns serrells”.

Encuentra, no obstant, va assegurar que la demora en la decisió d’acceptar jugar a la LEB Plata suposarà un problema afegit. “Arribem tard al mercat i amb un pressupost molt baix”, va advertir.

Enquadrat al grup Est, amb el Menorca i el Gran Canària

El CB Pardinyes ha estat enquadrat al grup Est de la LEB Plata 2019-2020, al costat de la resta de catalans (Barça B, Prat, Girona i l’Hospitalet), Reial Múrcia, Menorca, Gran Canària, Benicarló i els tres representants de la província d’Albacete (Villarrobledo, Albacete i La Roda).

tracking