SEGRE

VOLEIBOL COMPETICIÓ

El Cecell ascendeix de categoria als despatxos

Recupera la Primera divisió estatal gràcies a un intercanvi de places amb el Monjos || Mantindrà tot el bloc de jugadores

El club seguirà amb el bloc de jugadores del planter.

El club seguirà amb el bloc de jugadores del planter.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cecell jugarà la pròxima temporada a la Primera Nacional femenina de voleibol, a l’intercanviar la plaça amb el Monjos, que volia renunciar-hi. El club recupera d’aquesta forma la tercera categoria a nivell estatal que va perdre fa dos temporades. L’equip lleidatà, que es va quedar a les portes de l’ascens esportiu a la fase disputada a Sóller, era el primer reserva en cas d’haver-hi alguna vacant. No obstant, la direcció del club va optar per intercanviar la plaça amb el Monjos, previ pagament d’una petita quantitat econòmica, per “no arriscar-nos a quedar fora”, va apuntar la presidenta i directora esportiva, Montse Nadal.

“Després de la inversió que vam haver de fer [8.000 euros] per poder jugar la fase a Mallorca, vèiem que era rendible pagar una mica més ara i assegurar-nos la categoria i evitar-nos així haver de pagar per jugar una altra fase d’ascens a final de la temporada que ve”, va afegir.

Nadal, que podria assumir també la direcció de l’equip si no troba un substitut per a Salvador Roigé, va avançar que “es mantindrà tot el bloc de jugadores [l’única baixa és Marta Solà, per motius personals]”, i va deixar clar que la Primera Nacional “és el límit a què podem aspirar”. “És completament inviable, econòmicament i esportivament, parlar ara d’ascendir a la Superlliga 2”, va sentenciar.

tracking