SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El pagament per Griezmann, avui

El Barça té previst abonar la clàusula a través d’un advocat del davanter francès || Segons ‘L’Équipe’ ja s’havia pagat ahir, un fet que que va desmentir el club blaugrana i l’Atlètic de Madrid

Griezmann llança un penal en un partit amb la selecció francesa.

Griezmann llança un penal en un partit amb la selecció francesa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona té previst efectuar avui el pagament dels 120 milions d’euros de la clàusula de rescissió d’Antoine Griezmann, encara que segons va informar Mundo Deportivo a la seu de LaLiga no hi aniria cap representant del club blaugrana, sinó un advocat del davanter francès per presentar tota la documentació.

Segons L’Équipe, el Barça ja havia pagat ahir els 120 milions d’euros de la clàusula de

El jugador gal estarà disponible per a Valverde a l’inici de pretemporada, que arranca diumenge

Griezmann

, a través d’una transferència bancària, però que no seria fins avui quan es fes efectiu el pagament, moment en el qual el jugador francès quedarà lliure i podrà firmar pel club blaugrana. Tanmateix, el Barça i l’Atlètic van desmentir que hagi estat així, ja que el procediment obliga que una persona dipositi físicament els diners i en aquell instant s’avisi el club propietari dels seus drets. Sempre segons el diari gal, la negociació va començar amb l’Atlètic al sol·licitar Semedo, la qual cosa va ser rebutjada pel Barça. Per contra, el club blaugrana va arribar a oferir 130 milions però en pagaments ajornats, un fet que l’Atlètic va desestimar, cosa que va desencadenar el comunicat tan crític amb el Barça i el jugador que es va publicar divendres passat.

Més enllà dels tempos, el que està clar és que el fitxatge és imminent i que el francès firmarà el contracte amb el Barça en les pròximes hores, que serà de cinc anys de durada i tindrà via lliure ja per ser presentat. El pla del club blaugrana encara no ha definit si serà demà dissabte, diumenge o dilluns, però la presentació serà sense públic, tal com va informar Marca. El Barça volia abonar la clàusula abans que finalitzés la setmana per poder vestir de blaugrana Griezmann abans que arranqui la pretemporada aquest diumenge amb els reconeixements mèdics.

tracking