SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

Encuentra i Gasque, primeres renovacions del Pardinyes

Han presentat oferta per Davis i parlaran amb el Força Lleida per a les cessions

Jordi Mauri, al centre, amb Gerard Encuentra i Carles Gasque, presentats ahir.

Jordi Mauri, al centre, amb Gerard Encuentra i Carles Gasque, presentats ahir.ALBERT GÒDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Pardinyes 2019-2020 va començar ahir a agafar cos amb la presentació dels seus dos primers integrants, l’entrenador Gerard Encuentra i el capità Carles Gasque. “Són les dos renovacions més importants, dos peces que des que sóc president han seguit amb mi. Estic molt orgullós que hagin renovat un any més”, va apuntar el màxim responsable del club, Jordi Mauri.

Encuentra, que afrontarà la seua quarta temporada al capdavant de l’equip, la setena al club, va agrair la confiança i va felicitar els directius “perquè han sigut capaços d’assolir una fita que fa tres mesos era gairebé impossible”, va dir. El tècnic es va reunir dimarts amb la junta i dimecres va donar el a la renovació. “Havia de resoldre algun tema laboral perquè aquesta temporada la dedicació serà més gran”, va afirmar amb referència que la categoria és semiprofessional i això implicarà més entrenaments. “Haurem d’entrenar-nos cada dia, i no tres nits a la setmana com fins ara, i algun dia també al matí”, va advertir.

Quant a la plantilla, va confirmar que s’ha presentat oferta de renovació per diversos jugadors, entre ells Wendell Davis. “Estem parlant amb ell, però té ofertes importants de la categoria. Sembla difícil, però va estar bé amb nosaltres i a veure si podem jugar aquesta carta per convèncer-lo, perquè és un perfil de jugador que encaixa molt bé amb el nostre estil de joc”, va apuntar el tècnic, que també vol reunir-se amb el Força Lleida per aconseguir la cessió d’Albert Lafuente i Jordi Bergadà. “Ens interessaria comptar amb tots dos, i crec que la cessió seria bona per a tothom. Per als jugadors, perquè seria un any per agafar experiència i minuts, i per als dos clubs i la ciutat, perquè l’objectiu ha de ser treure jugadors de Lleida per a l’equip de més categoria”, va destacar en aquest sentit.

Gasque, que complirà la seua sisena campanya, va assegurar que no li va costar gens acceptar l’oferta perquè “ja tenia decidit seguir, fos a la categoria que fos”, i va reconèixer que “és un moment històric”. “Quan vaig començar a l’EBA venia a passar-m’ho bé, però cada any s’ha anat pujant de nivell, encara que pujar era una cosa impensable”, va dir.

tracking