ATLETISME CURSES POPULARS

La Lleida Night Run espera 500 inscrits

La prova, que es va presentar ahir, es disputarà el 19 de juliol.

La ja tradicional Lleida Night Run, que el proper 19 de juliol celebrarà la setena edició, espera arribar al mig miler d’inscrits, els mateixos que va tenir la passada edició, que va haver de ser suspesa per les condicions meteorològiques.

L’organització, que va a càrrec del GoGoGoRunners Club Esportiu, ha mantingut el mateix recorregut, que consisteix a fer tres voltes al Turó de la Seu Vella, encara que totes per diferents llocs, amb sortida i arribada a la plaça de la Sardana. Un dels atractius, a banda de ser nocturna (començarà a les 22.00 hores), és que una de les voltes travessa el claustre de la Seu Vella. Actualment s’hi han inscrit 220 atletes, un nombre molt similar a aquestes altures respecte a l’any passat. La prova també tindrà un component solidari, atès que donarà una part de la inscripció al Menjador Social Jericó del Centre Històric.