SEGRE

FUTBOL PRETEMPORADA

Griezmann posa i saluda l'afició blaugrana: “Hola, culers, ja sóc aquí”

Avui firmarà fins al 2024 i serà presentat

Antoine Griezmann ja va posar ahir al costat de l’escut del Barça.

Antoine Griezmann ja va posar ahir al costat de l’escut del Barça.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter francès Antoine Griezmann ja és a Barcelona, on ahir va posar per primera vegada com a jugador blaugrana a la botiga oficial que el club té al Camp Nou, on fins i tot es va atrevir a fer uns tocs amb la pilota.

Tot just aterrar a Barcelona, Griezmann va pronunciar les seues primera paraules en català dedicades als seguidors blaugrana: “Hola, culers. Ja sóc aquí. Visca el Barça.”

Neymar, que vol tornar al Barça, té previst viatjar avui a París i plantejar al PSG la sortida del club

En declaracions a Barça TV, l’internacional francès va dir estar “molt feliç” i “amb molta il·lusió” per començar aquesta nova etapa professional. “Tinc ganes de treballar amb el grup. Aquí tinc nous reptes, nous objectius i tant de bo pugui fer-ho de la millor manera possible. L’objectiu és guanyar-ho tot, Copa, Lliga i Champions. Vaig parlar amb Samuel Umtiti i amb Ousmane Dembélé, amb els quals tinc amistat; i tinc ganes de passar-m’ho bé amb ells”, va assegurar el nou fitxatge.

La sessió fotogràfica a la botiga del Camp Nou és només el primer acte de Griezmann a l’estadi, al qual tornarà aquesta tarda per firmar el contracte, fins al 30 de juny del 2024, i ser presentat.

Demà farà el seu primer entrenament, al costat de la resta de jugadors disponibles de la primera plantilla, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El club continua sense fer cap declaració oficial sobre la pretensió de l’Atlètic de cobrar 200 milions de clàusula de rescissió, en lloc dels 120 que tenia a partir de l’1 de juliol.

D’altra banda, Neymar té previst arribar avui a París. Vol reunir-se amb el director esportiu del PSG, Leonardo, per parlar de la sortida del club. Ahir va penjar un vídeo a les xarxes socials en el qual apareixia amb la samarreta del Barcelona.

tracking