SEGRE

NATACIÓ CATALÀ JÚNIOR I OPEN ABSOLUT

Lleida obté deu medalles més en la segona jornada

Paula Juste i Cristina García es van penjar la plata a la categoria absoluta

Cristina García Kirichenko ja suma tres medalles a Mataró.

Cristina García Kirichenko ja suma tres medalles a Mataró.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La natació lleidatana va tornar a freqüentar el podi en la segona jornada del Campionat de Catalunya Júnior i Open Absolut, que se celebra a Mataró. Si a la jornada inaugural els representants dels clubs lleidatans es penjaven un botí de dotze medalles, ahir en van aconseguir deu més, amb dos d’or, sis de plata i dos de bronze.

D’aquestes medalles, dos es van aconseguir a la categoria absoluta, mentre que la resta van ser en Júnior. Paula Juste, del CN Lleida, que en total va guanyar quatre medalles, va ser plata absoluta als 200 metres papallona, final en què va firmar un crono de 2:16.47, només superat per Catalina Corro, del CN Sabadell, que es va emportar l’or. La lleidatana Cristina García Kirichenko, del CN Terrassa, també va ser plata absoluta, en el seu cas en els 400 estils, amb un temps de 4:58.99, mentre que l’or va ser per a Laura Amor, del CN Sant Andreu, que va parar el crono en 4:55.36.

La resta de metalls per a la representació lleidatana van arribar a la categoria Júnior. Paula Juste es va penjar tres medalles més. Una d’or, en la modalitat de 200 papallona i dos de plata en 50 braça i en 50 esquena. Amb aquests metalls ja en sumen 9 en aquest campionat, després dels cinc que va guanyar a la jornada inaugural.

També va tenir una gran actuació el CN Cervera. Òscar Díez va ser medalla d’or en 100 lliures. Bernat Esteban plata en 200 papallona i bronze en 400 estils; Queralt Velasco, plata en els 800 lliures, i Andrea Serlavós, bronze en 400 estils.

Cristina García Kirichenko ja suma tres medalles a Mataró.

Cristina García Kirichenko ja suma tres medalles a Mataró.

tracking