SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida obrirà la Lliga visitant el València Mestalla

La pretemporada es va posar en marxa ahir amb les revisions mèdiques || Alex Albístegui rescindirà el contracte i Pueyo rep Esteve

Adrián León, un dels nous fitxatges del Lleida, durant la revisió mèdica d’ahir.

Adrián León, un dels nous fitxatges del Lleida, durant la revisió mèdica d’ahir.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va obrir ahir la pretemporada amb les clàssiques revisions mèdiques per a una part de la plantilla, en una jornada en la qual es va donar a conèixer el calendari de la pròxima Lliga. El Lleida obrirà la competició al camp del València Mestalla el cap de setmana del 25 d’agost, mentre que el primer partit a casa el jugarà l’1 de setembre rebent un acabat d’ascendir, la Nucia.

La primera volta la tancarà a casa, el dia 5 de gener amb el Castelló, i dels tres últims partits de la fase regular, dos els jugarà al Camp d’Esports. Serà la jornada 36 contra el Cornellà i a la 37 amb el Sabadell, i l’últim partit, lògicament, serà a Castelló.

Avui continuaran les revisions mèdiques per als jugadors que no les van fer ahir, i el primer entrenament serà demà al Camp d’Esports. La plantilla es desplaçarà diumenge fins a Marbella, on farà el primer dels dos stages de pretemporada. El segon serà a l’agost a la localitat aranesa de Garòs.

A l’entrenament de demà ja no hi haurà Álex Albístegui, que ha arribat a un acord amb el club per rescindir el contracte per motius personals. Avui té previst fer pública una carta de comiat a l’afició blava.

El club també ha completat el cos tècnic. El primer entrenador, Manuel Jesús Casas Molo, tindrà de segon Jordi Cortés, i Jorge Garcés, que Molo s’ha portat des d’Almeria, serà l’assistent tècnic. La resta de membres són Nacho Torre (preparador físic), Jordi Gómez (entrenador de porters), Pablo Petreñas (analista tècnic), Natan Bataller, Ronal Snéider i Marco Torre (fisioterapeutes) i Walter Litwin (encarregat de material).

En un altre ordre de coses, l’alcalde, Miquel Pueyo, va rebre ahir Albert Esteve en el marc d’una visita protocol·lària que tindrà continuïtat.

Adrián León, un dels nous fitxatges del Lleida, durant la revisió mèdica d’ahir.

Adrián León, un dels nous fitxatges del Lleida, durant la revisió mèdica d’ahir.ITMAR FABREGAT

tracking