SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida busca un extrem per suplir Álex Albístegui

Pendents de Cano i d’un davanter, encara que no es descarten més baixes

Pau Prior és el nou entrenador del Lleida B, que aquesta temporada competirà a Segona Catalana.

Pau Prior és el nou entrenador del Lleida B, que aquesta temporada competirà a Segona Catalana.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La marxa d’Àlex Albístegui per motius familiars deixa al Lleida una nova plaça lliure per a jugadors majors de vint-i-tres anys, que el club espera cobrir amb la incorporació d’un extrem per a la banda esquerra. Club i jugador van fer públic ahir l’acord per rescindir el contracte (acabava el 2020), després que dilluns se sabés que el centrecampista havia sol·licitat deixar el club per ser més a prop de la família. Jugarà al Burgos. “La meua situació personal, que no ve a tomb explicar, fa que no em vegi per jugar amb la mentalitat i professionalitat que em caracteritza. Tinc el cap en una altra banda”, va explicar Albístegui en declaracions a Catalunya Ràdio. “És un moment personal complicat i no volia seguir a Lleida”, va afegir.

Albístegui ha estat tres temporades i mitja al Lleida, entre la 2014-16 i la 2017-2019, i hi ha jugat un total de 134 encontres. El club li va agrair “la dedicació, esforç, compromís i professionalitat defensant els colors del nostre club” i li va desitjar “molta sort en el seu futur tant professional com personal”. Es tracta del tercer jugador amb més partits acumulats, només superat per Pau Bosch (179) i Pau Torres (159).

Al Lleida li falten actualment tres fitxes de jugadors majors de vint-i-tres anys que espera cobrir amb un davanter, que estaria molt a prop de fitxar, un extrem esquerre i Fernando Cano, que ahir va rescindir el contracte amb el Mallorca i amb el qual es negociarà durant les pròximes hores. Tampoc es descarta que hi pugui haver més baixes.

La plantilla, sota la direcció de Molo, farà avui el primer entrenament, després de dos dies dedicats a revisions mèdiques, que continuaran aquesta tarda a la Clínica HLA Perpetu Socors. Aquesta primera sessió de treball s’ha programat a les 9.30 hores.

D’altra banda, Pau Prior és el nou entrenador del Lleida B, que aquesta temporada competirà a Segona Catalana, i prendrà d’aquesta manera el relleu a Jordi López Mena, que no seguirà al club blau. Pau Prior (Balaguer, 1-7-1994) és nebot de l’actual seleccionador de Bèlgica, el també balaguerí Robert Martínez i anteriorment ha dirigit l’Organyà i, l’any passat, l’Artesa de Segre.

tracking