SEGRE

FUTBOL LLIGA FEMENINA

Els 16 clubs de Primera s'uneixen a la Lliga de l'RFEF, amb AEM a Segona

A la dreta, les capitanes de l'AEM i del Pardinyes.

Copa Catalunya històrica per a AEM i PardinyesSegre Tàrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els setze clubs que la temporada passada van disputar la Lliga Iberdrola, la màxima categoria del futbol femení espanyol, s’han inscrit a la Primera Divisió Pro, la nova Lliga impulsada per la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), que començarà a disputar-se el 8 de setembre.

A més, un total de trenta-dos clubs s’han inscrit a la Segona Divisió Pro, entre els quals l’AEM. “Després de rebre totes les sol·licituds, l’RFEF ha iniciat els tràmits per tancar aquest procés i en els pròxims dies es farà públic el nom, el disseny, els patrocinadors i altres detalls de la competició”, va anunciar l’RFEF en un comunicat.

“Aquest nou model dissenyat per l’RFEF, detallat després de múltiples reunions amb els clubs per potenciar el futbol femení i consolidar-lo, fomenta la qualitat de les seleccions nacionals, estableix garanties per a les jugadores, atén la diversitat dels clubs, dóna suport al futbol base i avança en la professionalització d’aquest esport”, va defensar l’organisme.

Pel que fa a la Segona Divisió Pro, on és l’equip lleidatà, de cara als pròxims dies l’RFEF confirmarà la composició definitiva dels dos grups i realitzarà el sorteig del calendari.

tracking