SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Griezmann: "Sols veus un Messi cada 30 anys"

Antoine Griezmann afirma en una entrevista a Barça TV que el crac argentí “és un número 1 i és la imatge del futbol” || Explica que té preparada una nova celebració per al Camp Nou

Griezmann, durant la segona sessió de treball d’aquesta temporada, ahir a la Ciutat Esportiva.

Griezmann, durant la segona sessió de treball d’aquesta temporada, ahir a la Ciutat Esportiva.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou jugador del FC Barcelona, Antoine Griezmann, va assegurar ahir que el seu company Leo Messi “és l’1, per a mi és l’1 com Lebron al bàsquet. Lebron és la imatge del bàsquet i de l’NBA i per a mi Messi és la imatge del futbol. Té una cosa diferent a la resta que només podem veure cada trenta anys o més”, va manifestar en una entrevista a Barça TV. El francès, que està “desitjant jugar davant” de la nova afició, va dir que és “un orgull” haver fitxat pel Barcelona. “És un objectiu complert, sóc molt feliç. I la meua família també. Estic preparat per donar-ho tot, tinc moltes ganes de trepitjar el camp i entrenar-me amb els meus nous companys. Ho deixo tot i segur que gaudirem junts”, va dir.

“Tots els equips són diferents del Barça en el seu joc. Segur que ens divertirem a fora i a dins del camp, i vinc a ajudar en el que pugui” i va avançar que “estic preparant una nova celebració, tant de bo surti bé”, va afegir el francès. Va defensar la seua polivalència: “No tinc problemes a defensar, a jugar al primer toc, seré el mateix Griezmann que a l’Atlètic. Els meus objectius? Vull jugar més minuts, fer més gols que l’any passat i guanyar títols. Qualsevol títol que tinguem al davant intentarem guanyar-lo. Vull aportar alegria en tot a l’equip. No em poso xifres en ment.” Així mateix, va reconèixer que “els francesos de l’equip són amics i ha estat més fàcil per entrar al grup i seran una ajuda important”.

Griezmann també va explicar que “tinc la sort d’haver après del Cholo perquè m’ha portat a un nivell molt alt. No hi ha mai dies de descans”.

Griezmann, durant la segona sessió de treball d’aquesta temporada, ahir a la Ciutat Esportiva.

Griezmann, durant la segona sessió de treball d’aquesta temporada, ahir a la Ciutat Esportiva.FCBARCELONA.CAT

tracking