SEGRE

BÀSQUET TERCERA CATALANA

El CB Pardinyes recupera l'equip femení de bàsquet

Jordi Mauri, president del CB Pardinyes, veu complert l’objectiu de recuperar l’equip femení || El club no descarta crear-ne més si hi ha prou demanda

Vicenç Anglada, Josep Maria Sanfeliu, Anna Campos i Jordi Mauri, ahir a la presentació de l’equip.

Vicenç Anglada, Josep Maria Sanfeliu, Anna Campos i Jordi Mauri, ahir a la presentació de l’equip.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Des que sóc president sempre he volgut que el club tingués un equip femení. Era una espina que tenia clavada. Ara ha sortit l’oportunitat i l’espina ja no està clavada.” Jordi Mauri, president del CB Pardinyes des del 2012, va presentar ahir el nou equip de l’entitat, amb el qual recupera el sènior femení tretze anys després. Van acompanyar el president la tinenta d’alcalde Anna Campos, el director tècnic de l’equip femení, Josep Maria Sanfeliu, i el directiu Vicenç Anglada.

L’equip, que començarà a la categoria més baixa, la Tercera Catalana, ja compta amb catorze jugadores, tot i que la intenció del club és completar les quinze fitxes perquè “la temporada és molt llarga i sempre poden sorgir imprevistos”, va explicar Sanfeliu. Tant el director tècnic com vuit de les jugadores de l’equip procedeixen del CB Lleida, on l’any passat les noies integraven el sènior C, que es va proclamar campió de Tercera Catalana.

Mauri afegia que “tenir un femení és un homenatge als orígens del club, que va començar amb bàsquet femení”, i no descarta crear més equips si hi ha prou demanda.

“El club té les portes obertes a les noies que volen venir a jugar amb nosaltres, però no anirem a buscar-les a altres llocs”, va matisar.

tracking