SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El deute de Neymar amb Hisenda frena el retorn

L’Agència Tributària ja ha advertit el Barça que el jugador deu 35 milions

Visita sorpresa a Mirotic - Nikola Mirotic va rebre ahir la visita, mentre s’estava entrenant, de sis jugadors de la primera plantilla de futbol. Sergi Roberto, Rakitic, Sergio Busquets, Jordi Alba, Antoine Griezmann i Dembélé van sorprendre el ...

Visita sorpresa a Mirotic - Nikola Mirotic va rebre ahir la visita, mentre s’estava entrenant, de sis jugadors de la primera plantilla de futbol. Sergi Roberto, Rakitic, Sergio Busquets, Jordi Alba, Antoine Griezmann i Dembélé van sorprendre el ...SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el culebró Neymar ha aparegut un nou personatge que pot ser decisiu i evitar la tornada del davanter brasiler al FC Barcelona. Es tracta de l’Agència Tributària. El brasiler té un deute pendent de 34,68 milions d’euros amb el fisc espanyol i Hisenda ja ha advertit el club blaugrana que qualsevol pagament que faci al davanter serà embargat fins a cobrir aquest deute.

Neymar vol tornar al Barcelona, però el Barcelona no hi té tant interès, ja que considera que té l’atac prou cobert amb Messi, Luis Suárez, Griezmann i Dembélé. A més, sembla evident que Dembélé té més futur que Neymar, que no ha fet a París el pas endavant que esperava.

A més, un altre problema, el preu del traspàs està encallant l’operació. Fa dos anys, el PSG no va negociar absolutament res amb el Barcelona. Va pagar la clàusula de rescissió del futbolista i el fitxatge li va costar 222 milions d’euros. El Barcelona, que ja se n’ha gastat 120 amb Griezmann, no vol pagar tant per Neymar, per la qual cosa prefereix incloure jugadors per abaratir el preu.

Coutinho, que no acaba de funcionar i Rakitic, que es consideren pràcticament amortitzats, serien les peces que el Barça estaria disposat a oferir al PSG, a més de 40 milions d’euros. Segons publicava L’Équipe, el club de París ho considera insuficient. De moment, Neymar segueix a desgrat la pretemporada amb el PSG.

tracking