SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

La Seu d'Urgell acollirà la Lliga Catalana entre el Cadí i el Girona

Ferran Aril al centre, amb representants dels dos clubs.

Ferran Aril al centre, amb representants dels dos clubs.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Palau d’Esports de la Seu d’Urgell acollirà, el diumenge 15 de setembre, la 31 edició de la Lliga Catalana Femenina de bàsquet, que disputaran el Cadí la Seu i l’Spar Citylift Girona, vigent campió de la competició. L’encontre s’ha programat a les 12.00 i serà retransmès per Esport3, segons es va anunciar ahir durant la presentació de la competició, a càrrec del president de la Federació Catalana de Bàsquet, el lleidatà Ferran Aril, i a la qual van assistir representants de tots els clubs.

La final de la temporada passada es va jugar a Fontajau i es va imposar el Girona per 89-63, per la qual cosa va aconseguir així el seu setè títol en aquesta competició. El Cadí la Seu, per la seua part, té tres títols, aconseguits el 2007, 2015 i 2016.

Pel que fa a aquesta quarantena edició de la Lliga Catalana d’equips ACB, es disputarà a Badalona, en format Final Four, els dies 9 i 11 de setembre. La primera semifinal es jugarà el dilluns dia 9, a les 19.00, entre el Morabanc Andorra, vigent campió i el Baxi Manresa. A les 21.15 jugaran el Joventut de Badalona i el Barcelona. Pel que respecta a la final, serà l’11 de setembre a les 12.00 i tots els partits també es retransmetran per Esport3.

tracking