SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida renova el porter Víctor Vidal per tres anys

De 19 anys, en complirà 15 al club i va debutar amb el primer equip a l’abril

Víctor Vidal, el passat 14 d’abril quan va debutar amb el primer equip a la Nova Creu Alta de Sabadell.

Víctor Vidal, el passat 14 d’abril quan va debutar amb el primer equip a la Nova Creu Alta de Sabadell.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va anunciar ahir la renovació del porter Víctor Vidal per a les pròximes tres temporades, fins al 30 de juny del 2022. Vidal, de dinou anys, complirà la segona temporada en què participa en la dinàmica del primer equip, amb el qual va debutar el passat 14 d’abril al partit de Lliga a la Nova Creu Alta de Sabadell. Era la jornada 33 i encara va jugar dos partits més com a titular, coincidint amb la lesió de Pau Torres, en els quals va demostrar molta seguretat sota pals i molta fermesa, malgrat la seua joventut.

El jove porter mostrava ahir, a través de les xarxes socials, la satisfacció per haver renovat el contracte. “És un orgull poder continuar defensant la samarreta del Lleida Esportiu. Moltes gràcies a tots per fer-ho realitat! Visca el Lleida”, va difondre a través de Twitter.

Víctor Vidal Mesalles (Guymon, Oklahoma, 14-11-1999), que va nàixer als Estats Units perquè el seu pare, veterinari d’Almenar, va acceptar una oferta de treball, es pot considerar un producte genuí de la base blava. Complirà aquest any la quinzena temporada a l’entitat, on va recalar quan era prebenjamí i d’allà va escalar fins a arribar al primer equip.

El director esportiu Jordi Esteve va dir que Vidal “és present i futur per a la porteria del primer equip”. Avui sortirà la plantilla blava amb destinació a Marbella, on farà un stage.

tracking