ATLETISME CURSES POPULARS

La Lleida Night Run torna a brillar a la Seu Vella

La prova, suspesa l’any passat per la pluja, reuneix mig miler d’atletes

La prova atlètica, que va celebrar la setena edició, va donar color a la Seu Vella divendres a la nit.ITMAR FABREGAT

La Lleida Night Run va tornar a la cita anual a la Seu Vella amb mig miler de participants a la línia de sortida, el límit màxim fixat per l’organització, el club GoGoGoRunners, que va poder celebrar divendres nit la setena edició sense problemes, després que l’any passat un fort temporal de pluja i vent obligués a cancel·lar-la. Amb un recorregut trencacames, amb 6,5 quilòmetres i 135 metres de desnivell positiu, la prova va posar a prova la resistència dels participants, que van tenir l’al·licient de travessar corrent pel claustre de la Seu Vella, ja pas emblemàtic de la carrera.

Quant als resultats, Angélica Damoc i Xavier Blavia, tots dos de Lleida, es van erigir en els vencedors absoluts d’aquesta setena edició. Damoc va invertir poc més de mitja hora (31:13) a cobrir el traçat, 27 segons més ràpida que la pallaresa Alba Iglesias, mentre que Nayra Llonch, que va entrar amb un minut i mig de retard respecte a la guanyadora, va completar el podi.

Angélica Damoc i Xavier Blavia, guanyadors absoluts de la prova, que va tenir 6,5 quilòmetres

En la categoria masculina, la victòria va estar molt disputada i no es va resoldre fins a la línia d’arribada. Blavia va acabar imposant-se a Sergi Beltran per tan sols dos segons de diferència, mentre que Joan Lladós, d’Alcoletge, va entrar tercer a poc més d’un minut. Damoc també es va imposar en la seua categoria, Veteranes A, i Iglesias va fer el mateix en Sènior, seguida de Llonch, mentre que Carla Boixadera (Lleida) va ser la primera sub-23 a creuar la línia de meta. Esther Campo (Montsó), per la seua part, es va imposar en Veteranes B i Aurora Bartra (Lleida), en màster. En nois, Blavia també va ser el millor sub-23 de la prova, superant el seu rival absolut, Sergi Beltran, mentre que Joan Lladós es va emportar el triomf en sèniors. Finalment, Isidre Domènech (Lleida) va guanyar en Veterans A, Lluís Solé (Torres de Segre) en Veterans B i Casimiro Ruiz (Lleida), en màster.