SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Sergi Martínez, Nogués i Pradilla, opcions al '4'

L’ICG Força Lleida també s’ha interessat per l’aler Nemanja Mitrovic

Joaquín Prado, amb la medalla a l’arribada ahir a l’aeroport.

Joaquín Prado, amb la medalla a l’arribada ahir a l’aeroport.FEB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sergi Martínez, del FC Barcelona; José Nogués, del Joventut, i Jaime Pradilla, del Saragossa, són tres de les opcions que sospesa l’ICG Força Lleida per complementar Eric Stutz a la posició de 4. Fa setmanes que el club parla amb els seus respectius clubs per aconseguir una cessió per a la temporada que ve, si bé el que més a prop podria estar-hi és el blaugrana.

Martínez, que diumenge passat va aconseguir la medalla de plata en el Campionat d’Europa sub-20 amb la selecció espanyola que ha dirigit el tècnic del Força Lleida Joaquín Prado, és una de les promeses del planter blaugrana amb més projecció. La temporada passada va ser un dels fixos de Diego Ocampo al filial, sent el segon màxim rebotejador i quart en anotació, amb unes mitjanes de 9,3 punts i 4,2 rebots per partit.

Nogués, per la seua part, és integrant de la primera plantilla del Joventut, on aquesta última temporada no ha tingut gaire protagonisme a les ordres de Carles Duran, per la qual cosa una cessió a Lleida li permetria ser un dels referents.

L’últim de la terna és Jaime Pradilla, del planter del Saragossa, club amb el qual l’ICG està negociant una cessió, encara que el Palència és un altre dels equips que el volen.

El Força Lleida ha demanat altres jugadors a diversos clubs d’ACB. És el cas del base escorta argentí Nicolás Bolmaro, del Barça B; i els verd-i-negres Josep Busquets i Joel Parra, integrants també de la selecció subcampiona d’Europa sub-20. No obstant, el pivot, que s’ha lesionat en el campionat, formarà part de la primera plantilla. De fet, ja va jugar en el passat play-off pel títol a l’eliminatòria davant del Barça.

En la posició d’aler, el club s’ha interessat també pel bosnià Nemanja Mitrovic, amb passat recent a la LEB Or, ja que va arribar a militar a l’Ourense (2016-17) i Araberri (2017-18). En aquest lloc s’han accelerat les negociacions amb Miki Feliu, que està molt pròxim a renovar el seu contracte.

A un mes vista perquè comencin els entrenaments de pretemproada, l’ICG Lleida 2019-2020 només compta amb cinc jugadors: Chapela, Sierra, Stutz, Mbaye i Agustí Sans, l’únic fitxatge fins ara.

Prado: “Ha sigut un campionat immillorable”

Joaquín Prado va tornar ahir a Lleida després de conquerir la medalla de plata a l’Europeu U20 de Tel-Aviv, la segona que aconsegueix amb Espanya després de la plata a l’Europeu U18 del 2017. “Estem molt contents. Ha sigut un campionat boníssim, arribant a la final invictes i jugant molt bé. Ha sigut gairebé immillorable”, va apuntar l’assessor tècnic del Força Lleida, convençut que, “si no haguéssim jugat a Israel, els hauríem guanyat. Però amb aquest ambient era complicat”.

tracking