SEGRE

HOQUEI PATINS COMPETICIÓ

Temporada per a la il·lusió

El Lleida Llista obrirà l’OK Lliga visitant la pista del Voltregà, mentre que el Vila-sana rebrà l’ascendit Sant Cugat || L’Alpicat estarà aquest any al grup Nord de l’OK Lliga Plata

El Llista va tancar l’OK Lliga al juny.

El Llista va tancar l’OK Lliga al juny.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida Llista, Vila-sana i Alpicat afrontaran a partir del setembre i l’octubre una temporada per a la il·lusió, amb objectius ambiciosos a les tres categories. A l’OK Lliga, l’equip d’Albert Folguera, amb la meta de tornar a firmar una temporada històrica, encara que amb precaucions després de la renovació del bloc, debutarà el 21 de setembre a la pista del Voltregà, aspecte que el tècnic va valorar positivament. “Ens treu certa pressió al tenir un equip tan renovat i serà un bon test de cara a la Continental. Aquesta temporada hi haurà molts al·licients i hem d’anar partit a partit, perquè en moltes pistes no partirem com a favorits”, va afegir Folguera.

L’OK Lliga, que s’ha reduït a 14 equips, recupera aquesta temporada els play-offs, que disputaran els vuit primers, mentre que el novè també anirà a Europa. El Llista té previst començar la pretemporada el 19 d’agost i a continuació jugarà la Lliga Catalana.

A l’OK Lliga el disputaran els vuit primers classificats i a la Femenina ho faran quatre

Per la seua part, el Vila-sana sortirà amb l’ambició de classificar-se per a uns play-offs que s’estrenen a l’OK Lliga Femenina i que disputaran els quatre primers. “Tenim un inici de calendari assequible i el nostre objectiu ha de ser ambiciós, estar en els play-offs i classificar-nos per a Europa. Hem aconseguit mantenir el bloc de la passada temporada, una cosa que no és gens fàcil”, va assegurar Ramon Porta, president del club del Pla. El Vila-sana obrirà la competició el 21 de setembre rebent al Municipal el Sant Cugat, una de les dos novetats al costat de l’Astur. Finalment, l’Alpicat va quedar enquadrat al grup Nord de l’OK Lliga Plata, que aquesta temporada es divideix en dos. Després de quedar-se a les portes de l’ascens a la màxima categoria la campanya passada, els lleidatans tornaran a partir com un dels favorits a aconseguir una de les places d’honor. L’Alpicat debutarà el 9 d’octubre rebent a la seua pista el Dominicos de la Corunya i el seu primer desplaçament serà també a la ciutat gallega per enfrontar-se al Compañía de María.

tracking