SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida mostra el seu costat més competitiu i planta de cara a un Alcorcón al qual va aconseguir empatar dos vegades en el marcador

El Lleida mostra el seu costat més competitiu i planta de cara a un Alcorcón al qual va aconseguir empatar dos vegades en el marcador || Molo va fer jugar tothom abans de tornar avui de Marbella

Raúl González, autor del 2-2, es disposa a controlar la pilota davant d’un jugador de l’Alcorcón.

Raúl González, autor del 2-2, es disposa a controlar la pilota davant d’un jugador de l’Alcorcón.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu, que tot just acumula una setmana de pretemporada, va donar una bona imatge i va plantar cara ahir a un Segona A com l’Alcorcón en el segon amistós que tanca l’stage dels blaus al Marbella Football Center. L’equip de Molo va acabar, no obstant, cedint a cinc minuts del final quan el davanter africà Boateng va marcar el 2-3 amb el qual els madrilenys es van emportar la victòria. Els equips van formar amb dos dibuixos tàctics diferents. El Lleida va posar en escena un 4-2-3-1, mentre que l’Alcorcón va apostar per un 3-5-2.

El Lleida, que va empatar dos vegades, sempre va anar a remolc del rival en el marcador, però mai es va rendir i es va mostrar com un conjunt combatiu, molt de l’estil que tenia com a jugador l’ara entrenador Manuel Jesús Casas Molo.

És veritat que l’Alcorcón va demostrar que és un equip de superior categoria i que també porta una mica més de temps de preparació. Té jugadors experimentats i a dalt dos punyals com Víctor Casadesús i Fran Sandaza. Però el nou Lleida, cal insistir-hi, apunta bones maneres i això que encara falten algunes peces per completar la plantilla.

El matx va començar decantant-se molt aviat a favor del conjunt terrisser, quan en el minut 12 Víctor Casadesús aprofitava un rebuig del pal per obrir el marcador (0-1). Ja va estar a punt d’avançar-se en el marcador l’Alcorcón als tres minuts quan un cop de cap de Sandaza es va estavellar al travesser. El gol, lluny de deprimir el Lleida, el va esperonar. Hauria pogut empatar el del planter Sebi, però qui ho va aconseguir va ser el brau central Marc Trilles, que va rematar de cap a la xarxa una tramesa des del córner (1-1, min. 22).

Poc va durar l’equilibri al marcador, ja que el veterà Sandaza, en jugada personal, va batre Pau Torres i va establir l’1-2 (min. 30).

Amb l’avantatge del conjunt de superior categoria es va arribar al descans (1-2). L’Alcorcón va tenir ocasions per anotar el tercer gol, però el Lleida va aconseguir empatar de nou gràcies a un penal que va transformar Raúl González –l’última incorporació del conjunt blau– (2-2, min. 55).

Els de Molo acariciaven l’empat quan la insistència de l’Alcorcón, amb ocasions per a Stoichkov, Rui Costa i Ernesto, va donar el seu fruit i Boateng finalment va decantar el partit del costat madrileny en el minut 85 (2-3).

Raúl González, autor del 2-2, es disposa a controlar la pilota davant d’un jugador de l’Alcorcón.

Raúl González, autor del 2-2, es disposa a controlar la pilota davant d’un jugador de l’Alcorcón.LLEIDA ESPORTIU

tracking