SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

Wendell Davis renova amb el Pardinyes

Ha rebutjat ofertes de clubs de superior categoria || Jugador clau en l’històric ascens

Wendell Davis, en un partit de la temporada passada.

Wendell Davis, en un partit de la temporada passada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Wendell Davis continuarà la pròxima temporada jugant al Pardinyes en LEB Plata, després de ser un dels jugadors determinants de l’històric ascens. El nord-americà ha rebutjat ofertes de diversos clubs de superior categoria i no ha dubtat a tornar a Lleida per debutar a la categoria.

Davis, que dimecres va complir 24 anys, es va convertir en un dels millors de la Lliga EBA amb una mitjana de 18,1 punts i 6,2 rebots per partit per a una valoració de 22,3. A més, el jugador d’Ohio va fer història al bàsquet espanyol, ja que va superar el rècord de valoració en un partit amb 67 crèdits, batent el registre d’Arvidas Sabonis en un duel del Reial Madrid davant de l’Ourense el 1995. El nord-americà va arribar al Pardinyes l’estiu passat procedent dels Ashland Eagles de l’NCAA II, el primer jugador del país al club.

L’equip de Gerard Encuentra compta ja amb quatre peces de cara a la temporada de l’estrena a la LEB Plata. A part de Wendell Davis, també van renovar el seu compromís Carlos Gasque i Rubén Fernández, mentre que l’únic fitxatge fins ara és el de Gerard Rodríguez, procedent del Sants de la Lliga EBA. Els lleidatans, que estan pendents de tancar els amistosos de pretemporada, obriran la LEB Plata el 21 de setembre al Barris Nord davant del filial del FC Barcelona.

El club també té confirmat el grup de la Lliga Catalana LEB, en el qual tindrà com a rivals els blaugranes i al Prat, tots dos descendits de LEB Or.

tracking