SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida renova fins al 2022 Sebi, que va arribar al club ara fa 15 anys

L’ariet, d’origen romanès, era prebenjamí

Sebi, esquerra, durant l’amistós contra l’Alcorcón.

Sebi, esquerra, durant l’amistós contra l’Alcorcón.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va anunciar ahir la renovació del jugador de la pedrera Sebastian Robert Serediuc, conegut futbolísticament com Sebi, fins al juny de l’any 2022, és a dir, per a les pròximes tres temporades.

El davanter, nascut a la localitat romanesa de Calan el 23 de febrer del 2000, va arribar al club fa 15 temporades quan encara es deia UE Lleida, en categoria prebenjamina, per la qual cosa és, igual com el porter Víctor Vidal també renovat fa uns dies, un producte genuí del planter.

Jordi Esteve diu del jove jugador que, si segueix amb la seua progressió, es consolidarà al primer equip

Sebi, que va acabar l’etapa de futbol formatiu amb el Juvenil A la temporada passada, va debutar amb el primer equip a Segona B el mes d’abril passat. El jove davanter va saltar a la gespa a la Nova Creu Alta de Sabadell a la jornada 33 de Lliga. A més, també va formar part de la convocatòria per a la tercera ronda de la Copa del Rei i durant part del curs va treballar amb el primer equip.

El director esportiu del club, Jordi Esteve, va dir de Sebi que és “un jugador amb molta projecció i si és capaç de mantenir la progressió que porta demostrant en els últims mesos i continua treballant com ho fa, podrà consolidar-se a la davantera del primer equip”.

D’altra banda, el centrecampista uruguaià José Miguel Barreto no vindrà al Lleida, segons fonts properes al jugador que van reconèixer la seua contrarietat. Cal recordar que va ser el mateix jugador que va anunciar que venia, al cedir fins i tot entrevistes. El Lleida ha assegurat no saber res de l’assumpte ni ha donat explicacions.

Avui arranca la campanya d’abonaments que premia els fidels

El Lleida Esportiu arrancarà avui la campanya de captació d’abonats, en la qual una temporada més es mantenen els preus dels carnets i a més es premiarà la fidelitat dels socis que renovin el seu abonament, incloent-los en el preu els diferents partits de la Copa del Rei i els d’un hipotètic play-off d’ascens que es disputin al Camp d’Esports. Això sí, sempre que renovin el carnet abans del dia 27 de setembre.

tracking