FUTBOL PRETEMPORADA

El Lleida no és 'Històric'

Una derrota contra el Vilassar i un empat amb el Vilafranca deixen els de Molo fora de les semifinals del trofeu clàssic estiuenc català || Els blaus parteixen divendres a l’‘stage’ de Garòs

Joanet intenta superar un jugador del Vilafranca en el segon partit del Lleida.

Joanet intenta superar un jugador del Vilafranca en el segon partit del Lleida.JORDI ECHEVARRIA

El Lleida, en un mal vespre, va ser eliminat en la seua primera participació en el clàssic de l’estiu del futbol català, el Torneig d’Històrics, que va ja per la trenta-quatrena edició, al no superar la primera ronda en el 3 x 1 contra el Vilassar i el Vilafranca. Els de Molo, que van presentar una alineació diferent en cada partit de 45 minuts, van caure derrotats al primer enfrontament amb el Vilassar (1-0) i no van passar de l’empat davant del Vilafranca (1-1), que va ser el conjunt que va accedir a les semifinals de dissabte contra el Badalona, classificat ja dilluns i que és el vigent campió de la competició en les dos últimes edicions i acumula set títols.

Els de Molo no van mostrar una bona imatge i van confirmar que encara estan en ple rodatge amb falta de conjunció en totes les línies (el gol encaixat davant del Vilassar a pilota aturada va ser imperdonable) i amb una evident falta de punch sense gairebé crear ocasions contra els dos rivals d’ahir al Municipal del Guinardó, que li van crear moltes més ocasions de perill (el Vilafranca va arribar a forçar fins a cinc córners consecutius) i el Vilassar quatre en tan sols tres minuts.

Al torneig va debutar amb els blaus el central Marcel Sgro, jugador de prova que arriba de l’Alabès

Val a destacar que al Lleida va debutar ahir, encara que de prova, el central Marcel Sgro, un jugador procedent de l’Alabès i que en l’última temporada va militar al San Gregorio de la Tercera divisió. Malgrat que va disputar tan sols 45 minuts, se li van veure maneres i amb solvència a l’hora de jugar la pilota des del darrere. A l’hora de buscar alguna cosa positiva a l’assaig d’ahir a Barcelona s’ha de destacar, una vegada més, el bon partit de Joanet i els esclats de Raúl González.

Sobre l’estat de Joan Oriol, lesionat a Tamarit, Molo va indicar que, a falta d’una ressonància magnètica, es perdrà amb tota seguretat l’stage aranès.

El pròxim encontre amistós del Lleida tindrà lloc dijous o divendres de la setmana que ve a Cerdanyola a la Copa Catalunya i, en cas de classificar-se, disputaria la segona ronda diumenge o bé a Terrassa o a Andorra. Pel que fa al jugador que estava a prova, Marcel Sgro, que ahir va jugar els seus primers minuts, Molo va indicar que “per la poca estona que l’hem vist jugar encara és aviat per fer-ne una valoració. A l’stage decidirem”.

Molo: “Encara és aviat per jutjar Marcel Sgro”

L’entrenador del Lleida es va mostrar contrariat per l’eliminació del Torneig d’Històrics però d’altra banda va reconèixer que el fet de no haver de jugar dissabte (semifinals amb el Badalona com a rival) i la possible final diumenge, anirà bé per a la preparació de l’equip a l’stage de la Val d’Aran, on anirà divendres vinent i s’estarà a Garòs fins dijous de l’altra setmana encara que, segons el tècnic, no es jugarà l’amistós davant d’una selecció aranesa com estava previst inicialment.