SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

La FIFA anunciarà avui els candidats a The Best amb Messi com a favorit

Leo mai l’ha guanyat després de tres edicions

Lenglet, Malcom, Busquets i De Jong, ahir a l’entrenament.

Lenglet, Malcom, Busquets i De Jong, ahir a l’entrenament.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La FIFA anunciarà avui els candidats per als quatre premis The Best, que s’entregaran el dilluns 23 de setembre a la Scala de Milà, nou escenari de la Gala, que reemplaçarà Londres. D’aquesta manera, les plataformes digitals de la FIFA faran públiques les candidatures a Entrenador de Futbol Masculí i Femení i a Jugador i Jugadora de la FIFA, amb un espai d’una hora entre els anuncis de cada llista de candidats i candidates.

En categoria masculina, Lionel Messi és el principal favorit a emportar-se l’entorxat després de viure una temporada espectacular a nivell individual, amb Lliga, Copa del Rei i semifinals de Champions i semifinals de Copa Amèrica amb Argentina. Val a destacar que Leo no té encara cap The Best a les seues vitrines després que Cristiano Ronaldo en sumi dos i Luka Modric els tres que s’han celebrat fins a la data.

La plantilla blaugrana va tornar ahir als entrenaments sense Piqué, lesionat al Japó

Immediatament després de publicar els candidats, s’obriran les votacions de cada categoria a FIFA.com (per participar en la votació d’aquests premis cal ser membre del Club FIFA.com).

D’altra banda, el Barça va tornar ahir als entrenaments després de la gira de la setmana passada pel Japó. Ernesto Valverde va comptar amb la presència dels jugadors del primer equip –a l’espera que s’incorporin els que van disputar la Copa Amèrica–, a excepció de Gerard Piqué.

El central blaugrana no va saltar a la gespa del camp Tito Vilanova en la primera de les dos sessions programades. Piqué, que va tenir unes molèsties a l’abductor de la cama esquerra contra el Chelsea a Tòquio, no va poder disputar l’encontre de dissabte passat davant del Vissel Kobe.

tracking