SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Màrquez: "Les vacances estan bé, però trobava a faltar la moto"

Màrquez reprèn el Mundial diumenge

Isidre Esteve i Màrquez han filmat un vídeo on mostren les seues habilitats com a mecànics.

Isidre Esteve i Màrquez han filmat un vídeo on mostren les seues habilitats com a mecànics.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mundial de MotoGP torna després de l’aturada estiuenca i Marc Màrquez arriba al Gran Premi de República Txeca d’aquest cap de setmana amb 58 punts d’avantatge al capdavant del campionat, després d’aconseguir cinc victòries en nou carreres. “Tinc moltes ganes de tornar a pujar a la moto. Durant l’aturada estiuenca, sempre està bé relaxar-se una mica i veure els amics i la família, però aviat trobes a faltar l’equip i la moto”, va reconèixer. El pilot de Cervera correrà, a més, en un dels seus traçats predilectes, ja que suma tres triomfs al circuit de Brno (un en Moto2 el 2012 i dos en MotoGP el 2013 i 2017). “El de Brno és un circuit divertit. Hem acabat la primera meitat de la temporada molt forts i ara hem de concentrar-nos a seguir igual. En aquesta pista molts pilots van ràpid, així que no podem donar res per assegurat”, va afirmar.

Per la seua part, Àlex, que també arriba líder, va dir que “Brno és un circuit que m’agrada i que no se m’ha donat malament en el passat, així que l’objectiu serà treballar en la mateixa línia i lluitar per arribar al podi”.

Multa de 64.800 € a Pol Espargaró per conduir sense punts

El Tribunal Suprem ha condemnat Pol Espargaró a una multa de 64.800 euros per conduir sense punts per Espanya amb un carnet vigent a Andorra. La Sala confirma a la sentència la condemna per conduir el vehicle per Granollers l’any 2016, malgrat que la Direcció General de Trànsit li havia notificat mesos abans la pèrdua de la vigència després que es quedés sense punts per haver comès diverses infraccions. Espargaró al·legava que la resolució de la DGT, en la qual es basa la condemna, va recaure sobre un permís de conduir inexistent (l’espanyol), ja que l’havia bescanviat prèviament per un altre (l’andorrà) i l’havia tornat a les autoritats espanyoles.

tracking