SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Dos jugadors de Lleida proven per un club anglès

Són Ander Cayola i Ramon Bayona

D’esquerra a dreta, Ander Cayola, Marc Prat i Ramon Bayona.

D’esquerra a dreta, Ander Cayola, Marc Prat i Ramon Bayona.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els futbolistes lleidatans Anderson Ander Cayola i Ramon Bayona, juntament amb el barceloní Marc Prat, estan a prova amb el Banbury United, club que competeix en la setena divisió d’Anglaterra.

L’oportunitat els ha sorgit gràcies a l’empresa lleidatana Learning Soccer Academy (LSA), que durant la seua estada recent a Birmingham amb un combinat de jugadors va fer que s’hi interessessin diversos equips anglesos.

La selecció LSA va disputar quatre partits en nou dies contra equips semiprofessionals i acadèmies de clubs professionals i va causar molt bona sensació per la seua qualitat tècnica i capacitat de treball.

Els tres futbolistes d’LSA van jugar dimarts un partit de pretemporada i ahir van entrenar-se amb el primer equip del Banbury, la direcció tècnica del qual podria prendre dilluns una decisió sobre si els fitxa o no. De fet, Ander Cayola ja va jugar al Bangor City gal·lès, també a través de les activitats de LSA, que té la representació del Swansea a Espanya per detectar joves talents.

Banbury és una localitat situada molt a prop de la ciutat d’Oxford.

tracking