SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ PRO FEMENINA

Inici difícil per a l'AEM femení

Començarà al camp del Barça B, el primer partit a casa serà amb el Saragossa i tancarà la competició a Oviedo || El tècnic Roger Lamesa titlla les quatre primeres jornades de “tourmalet”

Jugadores de l’AEM dijous passat a l’inici de la pretemporada.

Jugadores de l’AEM dijous passat a l’inici de la pretemporada.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM, que estrena aquesta temporada l’acabada de crear Segona divisió Pro (batejada comercialment com a Reto Iberdrola pel patrocini de la companyia d’energia), iniciarà la Lliga al camp del Barça B el dia 8 de setembre, jugarà el primer partit a casa el 15 de setembre contra el Saragossa i finalitzarà la competició el 10 de maig a Oviedo, segons el sorteig realitzat ahir a la Ciutat del Futbol de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) a Las Rozas (Madrid).

El tècnic aemista, Roger Lamesa, va destacar a l’anàlisi del calendari l’“inici complicat”, que va qualificar com a “tourmalet”, el mític port del Tour de França que s’utilitza com a símil per qualificar un tram de la competició molt difícil. Segons Lamesa, “el pitjor del calendari és que els dos primers partits [Barça B i Saragossa] són contra equips als quals ja ens vam enfrontar l’any passat i, com que ens coneixem molt, això impedeix el factor sorpresa. A més, les quatre primeres jornades són un tourmalet perquè ens enfrontem a dos filials fortes [Barça B i Athletic B] i dos equips amb aspiracions d’ascens [Saragossa i Eibar]. Així que podem dir que la nostra Lliga començarà la cinquena jornada, quan visitem l’Sporting”.

Per la seua banda, el jove tècnic va remarcar que “intentarem treure el màxim de punts possibles en l’inici de la competició per no haver de patir després. Sobretot, hem de fer-nos forts a casa”. La plantilla va començar ahir dijous la pretemporada.

En la tercera jornada s’enfrontaran el campió de l’última Lliga, l’Atlètic, i el subcampió Barça. En l’última, el Barcelona s’enfrontarà a l’Athletic de Bilbao.

El Barça de Lluís Cortés obrirà la Lliga amb el Tacón

El sorteig del calendari de la Lliga Iberdrola (Primera divisió) va voler que durant la primera jornada es disputi un partit ple de morbo: el FC Barcelona que entrena el lleidatà Lluís Cortés contra el Tacón, que debuta a la màxima categoria i que a partir de la pròxima temporada portarà el nom de Reial Madrid.

tracking