SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Ofereixen a Puyol ser mànager

El Barcelona ha proposat al lleidatà ocupar el càrrec de Pep Segura i formar equip amb Abidal i Kluivert || L’excapità blaugrana va ser adjunt d’Andoni Zubizarreta en la direcció esportiva

Carles Puyol, ahir a San Mamés amb el trofeu One Club Player que li va entregar l’Athletic.

Carles Puyol, ahir a San Mamés amb el trofeu One Club Player que li va entregar l’Athletic.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona ha proposat a Carles Puyol el càrrec de mànager esportiu, ja que fins al 26 de juliol l’ocupava Pep Segura. Des del club consideren el lleidatà com la persona ideal per liderar els projectes esportius, a causa de la presència de diversos exfutbolistes amb qui ha jugat, com és el cas del secretari tècnic Éric Abidal, el responsable de la pedrera Patrick Kluivert i el nou entrenador del juvenil, Víctor Valdés. Tanmateix, Puyol està meditant-ho després d’una extensa carrera futbolística i de la seua primera experiència com a adjunt de Zubizarreta. El de la Pobla també ha exercit durant aquests anys com a agent de futbolistes amb Iván de la Peña i ha estat reclamat en diverses ocasions per la FIFA per exercir com a ambaixador com a campió del món amb la selecció espanyola el 2010.

Defensa de referència durant quinze temporades al Barça, l’excapità, de 41 anys, va tenir el primer contacte amb els despatxos al ser adjunt d’Andoni Zubizarreta quan l’exporter era el director esportiu de l’entitat. Va ser el maig del 2014, una vegada retirat Puyol pels problemes de genoll, quan Josep Maria Bartomeu li va proposar exercir com a segon de Zubizarreta. Puyol va acceptar el càrrec, però la sortida del director esportiu el gener de l’any 2015 després de la crisi d’Anoeta i la sanció de la FIFA al club el va portar a dimitir el mateix dia que Zubizarreta va ser acomiadat. Ara, quatre anys després, se li ha ofert el lloc de Segura, que va rescindir el contracte després de veure laminades les seues responsabilitats amb l’arribada al club de Kluivert, que passava a ser el responsable del planter.

tracking