SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El nou destí del linyolenc Bojan Krkic

Jugarà a l’MLS, la sisena competició nacional que disputarà el de Linyola

Bojan Krkic, en un partit amb l’Stoke City anglès.

Bojan Krkic, en un partit amb l’Stoke City anglès.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter lleidatà Bojan Krkic ha finalitzat la seua etapa a la Premier League després de rescindir contracte amb l’Stoke City i sembla que ara estaria a punt per travessar l’Atlàntic i anar-se’n a la Major League Soccer americana, segons van informar ahir diversos mitjans. El de Linyola vol recuperar el protagonisme que ha perdut durant les últimes temporades i per aconseguir-ho estaria disposat a anar-se’n a una lliga amb menys exigència que la Premier League o la Lliga espanyola.

Tal com va revelar Sky Sport, Bojan Krkic, després d’acomiadar-se de manera oficial de la Premier League, negociava ahir a Bolonya (Itàlia) la incorporació al Mont-real Impact, l’altre club controlat per Joey Saputo, propietari del club bolonyès. Ja al passat mercat d’hivern, el lleidatà va sonar per a la lliga dels Estats Units però finalment l’equip anglès va decidir mantenir-lo a la plantilla i es va negar a donar-li la carta de llibertat per anar-se’n a l’MLS. Ara, amb la condició d’agent lliure després de rescindir l’any que li quedava de contracte, no hi ha res que li impedeixi fitxar pel Mont-real Impact, que té l’argentí Ignacio Piatti com a màxima estrella.

Ha rescindit contracte amb l’Stoke anglès i abans va jugar al Barça, a Itàlia, a Holanda i a Alemanya

El davanter de Linyola, de 28 anys, va recalar a l’Stoke City el 2014, després de formar-se al Barça i jugar quatre temporades al primer equip, a més de passar per la Roma, el Milan i l’Ajax. El club anglès el va cedir primer al Mainz i després a l’Alabès, on va tenir cert protagonisme però, finalment, el conjunt basc va decidir no quedar-se’l en propietat.

Aquest estiu, Bojan s’havia convertit en una peça destacada del mercat de fitxatges per la seua polivalència i experiència. Hi havia clubs interessats a Espanya (Granada, Deportivo, Oviedo i Mallorca), França (Girondins de Bordeus) i l’MLS.

tracking