SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida ja sua a Aran

Inicia un segon ‘stage’, amb dobles sessions, i demà jugarà la Copa Catalunya a Cerdanyola || El xinès Cheng Hui fitxa per un club del seu país

Plantilla i cos tècnic es van fer la foto de família al camp de Garòs.

Plantilla i cos tècnic es van fer la foto de família al camp de Garòs.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Lleida Esportiu ja treballa a la localitat aranesa de Garòs. L’expedició blava va partir ahir a terres araneses i té previst tornar dijous vinent. En tots aquests dies, el tècnic Manuel Jesús Casas Molo ha disposat dobles sessions de treball, excepte ahir, que només van treballar a la tarda, i demà, que ho faran suaument al matí abans de viatjar a Cerdanyola per disputar l’eliminatòria de Copa Catalunya.

Durant aquests dies Molo continuarà analitzant la plantilla, en especial els jugadors que no veu rendir al nivell que ell considera adequat. Tal com va informar ahir aquest diari, el tècnic d’Almeria ha comunicat a Noel, Dalmau i Felip que no els ha vist fins al moment amb prou nivell per tenir un forat indiscutible a l’equip. Els tres són conscients que, en cas de seguir així, no comptaran amb gaires minuts, encara que de moment continuen sent un membre més de la plantilla.

Qui ja no segueix al Lleida Esportiu és el xinès Cheng Hui. El centrecampista de vint-i-un anys, que va debutar amb el primer equip blau jugant tretze minuts a la Copa del Rei al Wanda Metropolitano contra l’Atlètic de Madrid, ha fitxat pel Dalian Yifang de la Superlliga xinesa. L’equip el dirigeix el tècnic espanyol Rafa Benítez. El Lleida rebrà compensacions econòmiques per drets de formació i en funció de la seua progressió.

En un altre ordre de coses, ahir va concloure la primera setmana de la campanya d’abonats que ha anat encara a bon ritme, segons el club, que té previst fer-ne un primer balanç la setmana que ve.

Plantilla i cos tècnic es van fer la foto de família al camp de Garòs.

Plantilla i cos tècnic es van fer la foto de família al camp de Garòs.LLEIDA ESPORTIU

tracking