SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Els favorits dominen a la Seu

Doblets de Travé i Etxaniz a les eliminatòries del Campionat d’Espanya

Miquel Travé, durant el descens ahir a la categoria de canoa.

Miquel Travé, durant el descens ahir a la categoria de canoa.NORBERT AGUILERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Campionat d’Espanya d’eslàlom va començar ahir al Parc del Segre de la Seu d’Urgell sense sorpreses, amb els favorits a les primeres posicions de les rondes classificatòries, que van congregar prop de dos-cents palistes.

Entre els lleidatans van destacar els doblets de Miquel Travé, en sèniors, i Pau Etxaniz, en júniors, els dos del Cadí Canoe Kayak. El primer va ser el més ràpid tant en canoa com en caiac, ja que va superar en la primera disciplina el portuguès Jose Carvalho i l’olímpic irundarra Ander Elosegi, i en K1 es va imposar a un altre olímpic basc, Samuel Hernanz.

El Cadí va obtenir un triomf doble a les categories de canoa sènior i va ser segon en K1 dones i nois

Etxaniz, per la seua banda, va guanyar amb gran autoritat les dos categories. En caiac va batre el seu company de selecció, el donostiarra Álex Goñi, i en canoa el gallec Borja González. On hi va haver més batalla va ser en K1 femení, en la qual la campiona olímpica Maialen Chourraut va marcar el millor registre al davant de la urgellenca Núria Vilarrubla i de la pontsicana Laia Sorribes, i la també local Marta Martínez va aconseguir la quarta posició.

En C1 dames la pugna va ser entre Mònica Dòria i la mateixa Vilarrubla, que també dobla a l’Estatal, i va caure el triomf parcial per a la primera per tot just 50 centèsimes, mentre que la irundarra Klara González va quedar tercera a més de dos segons. En la modalitat de patrulles, el Cadí va aconseguir una doble victòria en sèniors C1, amb el triplet femení format per Mònica Dòria, Laura Pellicer i Núria Vilarrubla, i la masculina integrada per Pau Etxaniz, Miquel Travé i Adrià Martín. En K1 sènior, el club urgellenc va firmar dos segons llocs. Avui es disputen les finals individuals.

Miquel Travé, durant el descens ahir a la categoria de canoa.

Miquel Travé, durant el descens ahir a la categoria de canoa.NORBERT AGUILERA

tracking