SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Lleida obté 15 medalles a l’Estatal de la Seu

Tretze del Cadí, que va ser segon per equips, i dos del Nàutic Mig Segre

Pau Etxaniz va firmar un doblet al guanyar tant en canoa com en caiac de la categoria júnior.

Pau Etxaniz va firmar un doblet al guanyar tant en canoa com en caiac de la categoria júnior.NORBERT AGUILERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida va tancar la participació en el Campionat d’Espanya d’eslàlom, disputat aquest cap de setmana al Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell, amb un total de quinze medalles, tretze a càrrec del club local, el Cadí Canoe Kayak, i dos del Nàutic Mig Segre de Ponts. A la classificació per equips, l’entitat urgellenca va acabar segona, només superada per l’Atlético San Sebastián per 97 punts, mentre que el Nàutic va ser setè.

En la categoria sènior, Núria Vilarrubla va fer bons els pronòstics i es va imposar en C1, al davant de la gallega Ainhoa Lameiro i de Mònica Dòria, del Cadí. En homes, Miquel Travé es va penjar la plata, només superat per l’irundarra Ander Elosegi. En K1, triomf incontestable de la basca establerta a la Seu Maialen Chourraut, al davant de la pontsicana Laia Sorribes, i a la prova masculina, dominada pel donostiarra Samuel Hernanz, l’urgellenc Jordi Cadena va firmar la tercera plaça.

En júniors, nou doblet de Pau Etxaniz, que va guanyar tant en K1 com en C1, amb David Sala, del Nàutic Mig Segre, tercer en canoa. En dames, Carla Carrillo i Seu Jacobi, també del Cadí, van quedar segona i tercera, respectivament, en K1, mentre que Maria Barroso va ocupar el tercer lloc en C1. En cadets, victòria de Norbert Aguilera i Matias Joauin en C2 i plata de Noemí Font i Manel Contreras en K1. Carles Juanmartí va guanyar en veterans i el duo Núria Vilarrubla i Samuel Hernanz es va imposar en el C-II mixt.

Pau Etxaniz va firmar un doblet al guanyar tant en canoa com en caiac de la categoria júnior.

Pau Etxaniz va firmar un doblet al guanyar tant en canoa com en caiac de la categoria júnior.NORBERT AGUILERA

tracking