MOTOCICLISME MOTOGP

El líder Marc Màrquez firma el vuitè millor temps al test de Brno

Marc Màrquez, ahir al box del seu equip, a Brno.

Marc Màrquez, ahir al box del seu equip, a Brno.REPSOL MEDIA

Marc Màrquez va aprofitar el test que els pilots de MotoGP van fer ahir al circuit de Brno per provar nous elements i pneumàtics a la seua moto, l’endemà de la seua victòria al circuit txec, que el va fer encara més líder del Mundial.

El de Cervera va firmar el vuitè millor temps, en una jornada en què el millor crono el va fer el francès Fabio Quartararo, amb Yamaha. Darrere, també amb Yamaha, van quedar Maverick Viñales i l’italià Franco Morbidelli.

Marc Màrquez va completar un total de 70 voltes per deixar un millor temps d’1 minut, 56 segons i 237 mil·lèsimes i va quedar satisfet de les proves. “Finalment, hem fet més voltes de les que ens havíem planejat”, va explicar el pilot. “Però hem tingut molta feina perquè HRC ha portat moltes coses i

Michelin

ens ha proporcionat dos pneumàtics per provar també. Hem muntat diferents components a la moto, alguns xassisos nous i també diferents parts d’aerodinàmica. Ha estat molt interessant i alguns podrien ajudar-nos en la següent carrera. També estem pensant en un futur més llunyà. Ha estat un bon test i hem pogut entendre algunes coses més”, va concloure Màrquez.

L’equip es desplaça ara a Àustria, on torna a haver-hi cursa aquest cap de setmana.