SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana es posa en marxa i farà un ‘stage’

L’empresa Esneca Business School li finança l’estada a Bellver de Cerdanya

Jugadores i cos tècnic del Vila-sana, ahir en la primera sessió de la pretemporada.

Jugadores i cos tècnic del Vila-sana, ahir en la primera sessió de la pretemporada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana va iniciar ahir els entrenaments per afrontar la que serà la seua tercera temporada a la màxima categoria de l’hoquei femení estatal, l’OK Lliga Femenina. L’equip que entrena Jordi Capdevila també farà durant aquesta pretemporada un stage a la localitat de Bellver de Cerdanya, gràcies a l’esponsorització de l’empresa Esneca Business School, una de les patrocinadores del club del Pla d’Urgell.

L’objectiu d’aquesta nova temporada serà superar la sisena posició que l’equip va aconseguir a la passada campanya. En el seu debut a l’OK Lliga Femenina, la temporada 2017-18, el Vila-sana va finalitzar vuitè. A més, en les dos temporades que ha competit en l’elit ha aconseguit la classificació per a la Copa de la Reina, un altre dels objectius de la pròxima temporada, a banda d’entrar en competició europea.

Les jugadores de l’equip que entrena Jordi Capdevila treballaran en aquesta població del 25 al 30

Pel que fa a l’stage, tindrà lloc del 25 el 30 d’aquest mes a Bellver de Cerdanya, gràcies al suport econòmic d’Esneca Business School, que aportarà més de 4.000 euros. “No podia ser que per motius econòmics l’equip no pogués fer un stage”, explica Albert Piñol, director executiu d’aquesta empresa, que ja va fer possible fa dos temporades que poguessin competir a la Copa de la Reina, la presència a la qual perillava per motius econòmics.

“És una col·laboració més amb aquest club, que fa les coses molt bé, tant en el treball amb la base com al primer equip”, afegeix Piñol. “És un equip d’elit i es mereixen suport. Sabíem que volien fer l’stage per poder preparar millor la temporada i que els faltava el finançament per això, per la qual cosa vam estar parlant i vam arribar a un acord per patrocinar-los l’estada.” L’equip també treballarà aquells dies de convivència amb el suport d’un psicòleg.

Dos fitxatges per consolidar una plantilla que apunta a EuropaEl Vila-sana 2019-2020 tindrà molt pocs canvis respecte a la plantilla de la passada temporada. Amb l’objectiu de fer un salt de qualitat i consolidar les seues opcions de jugar a Europa, el club ha fet dos fitxatges, mentre que de la passada temporada es mantenen vuit jugadores.

tracking