SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Un Tàrrega molt jove arranca sense renunciar a res

Aposta pel planter, amb deu dels dinou jugadors formats al club

L’equip, que encara no està complet, té una mitjana d’edat de 23 anys després dels primers reforços.

L’equip, que encara no està complet, té una mitjana d’edat de 23 anys després dels primers reforços.F. GASULL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unió Esportiva Tàrrega es va posar ahir en marxa amb una plantilla rejovenida –té una mitjana d’edat de 23 anys–, fonamentada en el planter i encara incompleta –falten un parell de davanters i un defensa central–, però que partirà amb molta ambició, com va avisar ahir l’entrenador, Edu Berrocal, que complirà la seua tercera temporada. “No renunciem a res. Aquest club aspira a tot per història, mentalitat i projecte”, va sentenciar.

El quadre blaugrana ha mantingut la columna vertebral de la campanya passada i ha incorporat, fins ara, sis cares noves, d’entre 19 i 24 anys, que la converteixen en una plantilla de llarg recorregut. A més, el poder del planter queda patent, ja que deu dels dinou jugadors que de moment formen l’equip s’han format als equips inferiors del club.

“És un projecte que dóna continuïtat. L’any passat hi va haver moments en què vam demostrar que podíem estar a l’altura dels millors, i espero que la gent que ha arribat s’adapti al grup. Els joves correran més i més ambició tindran, però amb jugadors d’experiència per equilibrar”, va apuntar Berrocal.

El Tàrrega ja té programada la pretemporada, que arrancarà aquest diumenge, 11 d’agost, amb l’anada dels quarts de final de la Copa Lleida que l’enfrontarà al Mollerussa al Joan Capdevila.

El dia 14 disputarà la vint-i-dosena edició del Trofeu Ciutat de Tàrrega davant de l’Andorra de Gerard Piqué, ascendit recentment a Segona B als despatxos. El dia 17 jugarà un amistós al camp de l’Ivars d’Urgell, l’endemà disputarà la tornada de la Copa Lleida a Mollerussa i el 21 visitarà el Guissona.

L’equip, que encara no està complet, té una mitjana d’edat de 23 anys després dels primers reforços.

L’equip, que encara no està complet, té una mitjana d’edat de 23 anys després dels primers reforços.F. GASULL

tracking