SEGRE

El Lleida incorpora el davanter Liberto, cedit pel Betis

El Lleida incorpora el davanter Liberto, cedit pel Betis

El Lleida incorpora el davanter Liberto, cedit pel Betis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha arribat a un acord amb el Real Betis Balompié per a la cessió per a aquesta temporada del davanter Liberto Luis Beltrán Martínez (Castelló de la Plana, 26-12-1996). El jugador aterra a la capital del Segrià després de jugar l’últim curs amb la Cultural y Deportiva Leonesa, també a préstec pel conjunt verd-i-blanc. Amb l’equip lleonès, Liberto va jugar un total de 18 partits entre Lliga i Copa del Rei, torneig en el qual va arribar fins als setzens de final.

A banda de la samarreta de la Cultural i la del Betis Deportivo, el jugador castellonenc també ha defensat a Segona B la del CD Alcoyano i la de l’Elche Ilicitano, equip amb el qual va debutar a la categoria el 2014. Precisament, el conjunt il·licità és el seu club de formació i amb el qual va arribar a debutar amb el primer equip. De la mà de l’Elche CF, Liberto va jugar a Segona Divisió.

Jordi Esteve, director esportiu del Lleida Esportiu, destaca per sobre de tot “la velocitat i la profunditat” entre les característiques futbolístiques de Liberto, que es mou pel flanc esquerre de l’atac. “També cal remarcar el seu atreviment amb la pilota i és que el seu u contra u també és bo”, afegeix.

tracking