SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

El CB Pardinyes anuncia el fitxatge de Rubín de Celis per una temporada

Marc Rubín de Celis.

Marc Rubín de Celis.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ilerdauto Pardinyes va oficialitzar ahir el fitxatge de Marc Rubín de Celis per una temporada, amb la qual cosa el lleidatà torna al club en què ja havia militat en dos etapes diferents, totes dos en qualitat de cedit pel Força Lleida. Les negociacions entre les dos parts estaven molt avançades, com ja va publicar SEGRE ahir, i l’acord es va tancar dilluns a la nit.

Rubín de Celis, de 24 anys i 1,88 metres d’alçada, està cridat a ser un dels jugadors importants del primer projecte del Pardinyes a la LEB, que per ara ja té sis peces. Marc és la tercera incorporació, després de les del base Adrià Duch, que arriba del CB Tarragona i amb qui compartiria la direcció de l’equip, i l’escorta Gerard Rodríguez, del JAC Sants, tots dos de la Lliga EBA.

A més, el club ha aconseguit la renovació de Carlos Gasque, Rubén Fernández i del nord-americà Wendell Davis. Rubín de Celis va deixar el Força Lleida al final de la temporada 2017-2018 després de set campanyes al club, per recalar al Prat. En el quadre barceloní, amb el qual va descendir aquest any de categoria, per la qual cosa serà uns dels rivals del Pardinyes, va jugar els 34 partits de la fase regular amb una mitjana de 20 minuts, en els quals va firmar 4,5 punts, 1,6 rebots, 2,6 assistències i 4 punts de valoració.

Ara el club lleidatà intensificarà les negociacions per reforçar les posicions interiors, ja que per ara Encuentra no hi té cap jugador.

tracking