SEGRE

HOQUEI NACIONAL CATALANA FEMENINA

L'Alpicat Femení vol encadenar el tercer ascens

L’equip es va estrenar fa dos temporades i debuta a l’avantsala de l’OK Lliga

Plantilla del Lleida.net Alpicat Femení, que vol continuar fent història.

Plantilla del Lleida.net Alpicat Femení, que vol continuar fent història.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida.net Alpicat femení debutarà aquesta temporada a l’avantsala de l’OK Lliga Femenina, la Nacional Catalana, amb l’objectiu de classificar-se per al play-off d’ascens a l’elit de l’hoquei femení estatal. Si aconseguís l’ascens seria una gesta històrica per a un equip que va començar a competir en categoria sènior fa només dos temporades i que cada any ha assolit l’ascens. “Potser sí que sigui agosarat pensar en un tercer ascens seguit”, assenyala el president, Ricard Vizcarra, que reconeix que l’objectiu a curt termini és arribar a l’OK Lliga. “Aquesta temporada l’objectiu és mirar cap a dalt i entrar en play-off”, afegeix.

L’equip, que continua entrenat per Miquel Serret, es va estrenar en categoria sènior competint fa dos temporades, la 2017-18, a Segona Catalana, la més baixa de totes. Va aconseguir l’ascens. I el passat exercici 2018-19, a Primera Catalana va tornar a firmar l’ascens de categoria.

L’equip començarà la pretemporada el proper dia 19 i manté el bloc de la plantilla, a la qual s’ha incorporat només un reforç, la portera de Tàrrega Laia Pagès, que la temporada passada va jugar a l’Igualada. La resta de jugadores de l’equip són Teresa Sapena, Laura Pastor, Eva Pastor, Laura Freixenet, Arantxa González, Abril Santacana, Carla Arenas i Núria Jové. Teresa Sapena va acabar la passada temporada jugant cedida al Reus, d’OK Lliga, ja que l’Alpicat va segellar l’ascens diverses jornades abans de concloure la competició.

El Lleida.net Alpicat celebra aquesta temporada els seus 15 anys de vida i ja ha aconseguit portar els seus dos equips sèniors, el masculí i el femení, a l’avantsala de l’OK Lliga. L’equip masculí tornarà a partir amb l’objectiu de l’ascens, després que la passada campanya se li escapés en les últimes jornades.

L’equip, que continua entrenat per Xavi Roy, iniciarà la pretemporada l’1 de setembre, amb un stage a les instal·lacions 2Llacs, a Gimenells.

El club afrontarà la nova temporada amb 15 equips, dels quals 4 són femenins, el Sènior, el Fem 15, el Fem 12 i el Mini Fem, i no descarta crear un nou equip, el Fem 17, per completar l’estructura de base femenina.

tracking