SEGRE

BÀSQUET LLIGA ACB

El Barça obrirà la temporada a la pista de l’Obradoiro

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça obrirà la Lliga ACB visitant la pista de l’Obradoiro el divendres 27 de setembre, el mateix dia en què el Reial Madrid debutarà a la pista del Joventut, mentre que el Baskonia rebrà a l’Estudiantes. La competició donarà inici el dimarts 24 amb el duel entre el Fuenlabrada i el Burgos, el dimecres 25 el Manresa jugarà contra l’Unicaja i el dijous 26 l’Andorra ho farà a la pista del València.

El primer clàssic de la Lliga ACB es jugarà al Palau i serà en la quinzena jornada, l’antepenúltima de la primera tornada i que servirà per acomiadar el 2019 (28-29 de desembre).

El primer duel entre Barça i Madrid es disputarà al Palau el 28 o 29 de desembre

El Madrid rebrà al WiZink Center els de Pesic a finals de març (21-22) en la vint-i-cinquena jornada. La fase regular de la Lliga ACB constarà de 34 jornades, amb l’última programada per al cap de setmana del 9 i 10 de maig. Els play-offs començaran a continuació depenent de la presència o no d’equips de la Lliga a la Final Four de l’Eurolliga i l’últim partit de la temporada es jugarà, com molt tard, el 12 de juny per la disputa del Preolímpic de la FIBA aquell mes. A part de la primera jornada, el campionat en tindrà unes altres dos d’intersetmanals, la vint-i-novena (15, 16 i 17 d’abril) i la trenta-tresena i penúltima (6, 7 i 8 de maig), mentre que s’aturarà per a la Copa del Rei de Màlaga, que es disputarà del 13 al 16 de febrer.

tracking