FUTBOL PRETEMPORADA

El Fraga doblega l’EFAC

L’equip de Miguel Rubio supera els del Segrià amb un ‘hat-trick’ del seu pitxitxi, César Sanagustín || Primer test per als de Mariani i Pau va aturar un penal

Una acció del partit jugat ahir a l’Estacada entre el Fraga i l’EFAC.

Una acció del partit jugat ahir a l’Estacada entre el Fraga i l’EFAC.J.D.

El nou projecte de l’EFAC Almacelles es va estrenar ahir amb una derrota a Fraga (4-2), en un partit en el qual l’equip que entrena Ismael Mariani va acusar la lògica falta de rodatge. El Fraga de Miguel Rubio, que aquesta temporada jugarà a la Tercera divisió aragonesa, es va mostrar més conjuntat i va tenir un gran encert, amb un hat-trick del seu pitxitxi, César Sanagustín, que la temporada passada va ser el màxim golejador de la Preferent aragonesa, amb 41 gols. Els dos equips van oferir un partit entretingut i amb espurnes de bon joc, encara que l’encert va decantar el test a favor de l’equip local.

César va marcar l’1-0 als 17 minuts i l’EFAC va aconseguir l’empat gràcies a un gol de Ciru al 33. Però els oscencs es van retirar als vestidors amb avantatge, 2-1, amb el segon gol de César (37’), un avantatge que hauria pogut ser més gran, però que va evitar el meta lleidatà Pau, a l’aturar un penal a Bernabé en el minut 44. A la segona part, el Fraga va augmentar la renda. Óscar Quibus va firmar el 3-1 en el minut 31 i César va completar el seu hat-trick amb el 4-1 aconseguit en el 80. L’EFAC va retallar diferències a falta de quatre minuts per al final, amb el 4-2 de Gausó (86’). L’EFAC jugarà aquest cap de setmana a la Copa Lleida davant del Balaguer, en un partit que es disputarà dissabte.