SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Piqué convida Neymar a dir que vol tornar al Barcelona

“Al final és ell qui hauria de sortir a parlar d’aquest cas”, assenyala el blaugrana

Gerard Piqué, a la roda de premsa prèvia al partit contra el Nàpols.

Gerard Piqué, a la roda de premsa prèvia al partit contra el Nàpols.EFE/GIORGIO VIERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué va assenyalar que ha de ser Neymar qui es manifesti sobre la seua continuïtat al PSG i la seua possible tornada al Barça. “Al final ha de ser ell qui es manifesti. Hem parlat amb ell, però són converses privades, i crec que no és oportú dir el que parlem. Al final és ell el qui hauria de sortir a parlar d’aquest cas”, va dir. En aquesta línia, va manifestar que, encara que hi va haver una part de l’afició que va quedar descontenta per la seua sortida del club, “hi ha moltíssima gent que va estar molt contenta pel seu rendiment”. “És una operació molt complicada amb el PSG, però l’equip que tenim és prou important i té grans condicions com per poder optar a tots els títols”, va indicar.

El Barcelona va arribar dimarts a la nit a Miami per disputar un dels dos partits davant del Nàpols, previst per a aquesta passada matinada. La gran absència en aquest viatge és la de Messi, a causa d’una lesió al soli de la cama esquerra. Piqué confia que “es recuperi com més aviat millor, encara que el calendari no ajuda. Cada vegada més tenim menys vacances, cada vegada més les Lligues comencen abans, les temporades acaben més tard, amb el risc que una petita lesió et faci perdre algun partit”. “I sembla que això no canviarà, anirà a pitjor”, va reblar el blaugrana.

Malgrat que va dir que a l’equip hi ha bones sensacions de cara a la pròxima temporada, va assenyalar que “cal controlar l’expectativa perquè si no ens acabarem fent mal. Cal tenir l’objectiu de guanyar-ho tot, però també cal tenir els peus a terra i saber que la Lliga és sempre el primer objectiu. Això significarà que hem estat regulars, que hem fet una bona temporada”.

“La Champions, esclar que hi ha ganes de guanyar-la, però sabem de la dificultat que això comporta. Si no guanyem el triplet cada any sembla que sigui un mal any”, va afegir. Sobre el discurs de Messi al Gamper, Piqué va dir que “el que vol és endollar tothom, des de l’afició als mateixos jugadors, perquè sigui un gran any. Un any és llarguíssim, poden passar mil coses i el més important és estar preparats, utilitzar aquesta pretemporada per estar preparats per començar la Lliga i, a partir d’aquí, ja ho veurem”.

tracking