SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Dos rivals ACB per al Força Lleida

Saragossa i Múrcia, en pretemporada

L’Osca serà el rival al Ciutat de Lleida, el 20 de setembre.

L’Osca serà el rival al Ciutat de Lleida, el 20 de setembre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida té previst disputar dos amistosos davant d’equips de la Lliga ACB a la pretemporada, que arrancarà el dilluns 19 amb la primera sessió d’entrenaments a les ordres de Jorge Serna. L’equip s’enfrontarà al Saragossa el divendres 23 en un duel a porta tancada, encara que es tractarà més d’un entrenament amb rival, en què els tècnics assajaran aspectes tàctics. Serà la mateixa fórmula que en l’amistós del diumenge 25 (12.15) contra el Múrcia a la localitat de Montsó, encara que en aquest cas els aficionats podran seguir en directe el partit.

El següent duel per a l’ICG Força Lleida serà el 5 de setembre a la pista de l’Hospitalet de LEB Plata, partit corresponent a la primera fase de la Lliga Catalana i que es jugarà a les 20.30. Cinc dies després, el dimarts 10, disputarà el segon partit de la Lliga Catalana, al Barris Nord davant del Girona a partir de les 21.00. Després dels primers partits oficials de la temporada, el conjunt de Jorge Serna ha programat un amistós per al dijous 12 contra un rival de la LEB Or, el Castelló, en un escenari per determinar.

En el cas d’haver superat la primera fase de la Lliga Catalana, els següents partits seran els corresponents a la final a quatre de la competició, previstos per al 14 i 15 de setembre en una seu que determinarà la Federació Catalana (FBCQ) i que dependrà dels equips classificats.

En l’altre grup estan enquadrats Ilerdauto Nissan Pardinyes, Barça B i Prat.

Finalment, el 20 de setembre es disputarà una nova edició del Ciutat de Lleida, que repetirà cartell de les últimes edicions amb la presència de l’Osca. Serà una setmana després quan l’ICG Força Lleida disputarà el primer partit de la LEB Or, previst per al 29 a la pista del Corunya, ja que el club gallec ha canviat a diumenge a les 18.00 l’horari dels seus partits a Riazor. El debut al Barris Nord està previst per al divendres 4 d’octubre a les 21.00 davant de l’Almansa, un dels equips que estrenaran categoria durant aquesta temporada.

Negatives d’Aukstikalnis i Florveus a les ofertes del clubLukas Aukstikalnis i John Florveus han rebutjat en les últimes hores les ofertes de l’ICG Força Lleida per reforçar la seua plantilla. L’escorta lituà, ex de l’Osca, ha decidit tornar al seu país i fitxar pel Pieno Zvaigzdes. D’altra banda, Florveus és un pivot nord-americà de 2,11 metres i amb passaport de Taiwan que finalment ha acceptat les condicions ofertes per l’Helios Suns d’Eslovènia. El club farà oficial ben aviat la contractació del bahamià Mike Carey, que firma per una temporada, mentre que segueix al mercat treballant per a la contractació, almenys, de dos jugadors més. En aquest sentit, Shaquille Cleare torna a ser un dels objectius com a center.

tracking