SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Molo exigeix més a l'equip

L’entrenador del Lleida es mostra satisfet de la seua evolució després del segon ‘stage’, però adverteix que “estem lluny del que jo vull” || Assegura que el conjunt té molt marge de millora

L’entrenador del Lleida, Manuel Jesús Casas ‘Molo’, ahir durant la seua compareixença davant dels mitjans de comunicació.

L’entrenador del Lleida, Manuel Jesús Casas ‘Molo’, ahir durant la seua compareixença davant dels mitjans de comunicació.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Manuel Jesús Casas Molo, va fer ahir una valoració positiva de l’evolució de l’equip, després de finalitzar dimecres a la Val d’Aran el segon stage de la pretemporada –el primer el van fer a Marbella–, però entén que la plantilla té encara molt marge de millora. “Estem lluny del que jo vull”, va explicar Molo ahir. “No estem malament, però sóc molt exigent. També la meua idea del que vull de l’equip és pensant en més endavant, no només al setembre. Cal encaixar moltes peces i he d’exigir molt als jugadors, però estic content de l’evolució que està tenint l’equip des que hem començat”, va afegir.

Molo es va confessar “content per tot el que estic veient en aquests dies” i va destacar que “estem en procés de creixement. Encara ens falta més informació, però encara tenim tres setmanes al davant. Estem tenint molta càrrega de treball, però estem en l’evolució normal a aquestes altures”.

Competició té previst decidir avui sobre la impugnació del Terrassa a la seua derrota a Andorra

També va agrair al club que la plantilla hagi fet dos stages, a Marbella i Garòs. “És un autèntic luxe que facilita molt la preparació”, va valorar el tècnic en aquest sentit.

L’entrenador d’Almeria va explicar que, en tots aquests dies, ha parlat amb els jugadors que segueixen de la passada temporada sobre “l’herència de la segona volta de l’any passat”. “Va ser un final de temporada dur, hi havia moltes coses a detectar nivell mental i hem fet treball psicològic en aquest aspecte. Però ja està, cal mirar cap endavant”, va assenyalar.

Recordant la seua experiència com a jugador, va dir que “quan véns d’una temporada dolenta tens aquestes coses en el deure, igual com quan véns d’una de bona, com l’any que vam fer play-off, et creus un superheroi. En qualsevol cas, es tracta de treure el més positiu de tots els jugadors i tot el treball que fem ara va encaminat a arribar en la millor forma possible a la primera jornada de Lliga”.

Sobre els jugadors que poden deixar l’equip en funció de les arribades –Dalmau, Noel i Álex Felip–, va dir que “les explicacions ja les vaig donar a ells. Un entrenador ha de prendre decisions que de vegades són desencertades. Pot ser que surtin jugadors, però no és res personal. Cal prendre decisions que sempre són pensant en el millor per a l’equip”.

D’altra banda, el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol (FCF) té previst sentenciar avui sobre la impugnació del Terrassa a la seua derrota a Andorra a la Copa Catalunya. El Lleida està pendent per saber a quin dels dos rivals s’ha d’enfrontar aquest cap de setmana.

El lateral Del Amo, setena nova incorporació per al Lleida José Miguel Ruiz del Amo (València, 26-3-1990) es va convertir ahir en la setena nova incorporació del Lleida Esportiu de cara a aquesta pròxima temporada. Del Amo, que juga de lateral dret, procedeix del Múrcia i s’ha compromès amb l’equip lleidatà per una temporada, fins al juny del 2020. L’arribada d’aquest jugador suposarà una sortida, en principi la del lateral Albert Dalmau, un dels tres jugadors a qui Molo va assenyalar la porta de sortida en funció de les arribades que poguessin produir-se. Els altres dos jugadors que podrien deixar el Lleida són Álex Felip i Noel Carbonell.

tracking