SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Carey serà un dels nostres referents”

Serna destaca la polivalència del jugador del Força Lleida

Mike Carey porta la pilota en un partit amb la selecció.

Mike Carey porta la pilota en un partit amb la selecció.FIBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida va fer ahir oficial la incorporació de Mike Carey, jugador bahamià de 25 anys i 1,96 metres d’alçada que arriba procedent del bàsquet dominicà. El fitxatge de Carey, que va avançar SEGRE.com, suposa un plus de polivalència en el conjunt que dirigeix Jorge Serna, ja que la seua posició natural és la d’escorta però també pot jugar com a aler i fins i tot en la direcció de joc. “És un jugador amb un gran físic, que serà una de les referències en atac i que també és un bon defensor. Té molt de talent i ens donarà polivalència en aspectes del joc”, va assenyalar el tècnic.

Carey és natural de Nassau, on va nàixer el 18 d’agost del 1993, però es va formar als Estats Units, primer al San Jacinto College i després a la Universitat de Wagner, amb la qual va arribar a les semifinals de la Northeast Conference (NEC) de la NCAA, formant part del quintet de la conferència. Va començar la seua etapa professional a la República Dominicana i després va jugar a la ProB francesa amb el Charleville-Mézières. També va estar a l’Huracanes Tampico de Mèxic, on va coincidir amb Shaquille Cleare, company a la selecció i ex de l’ICG Força Lleida. El seu últim equip va ser Los Prados, a la República Dominicana. El nou jugador de l’ICG Lleida va disputar amb les Bahames la fase de classificació per al Mundial i els Jocs Centreamericans i del Carib del 2018.

Amb l’arribada de Mike Carey, són nou els jugadors dels quals disposa Jorge Serna, tot i que encara el club continua atent al mercat i reforçarà tant la línia exterior com la interior, que passarà a ser una prioritat. Quant al jugador exterior, hi haurà novetats ben aviat, mentre que el mercat d’interiors és molt limitat.

tracking