SEGRE

ATLETISME COMPETICIÓ

Sidamon comptarà amb una prova inclusiva durant el Català de milla

L’organització va presentar ahir la prova a la Diputació.

L’organització va presentar ahir la prova a la Diputació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena edició de la Milla Urbana de Sidamon, que es disputarà el dia 31, inclourà el Campionat de Catalunya de milla en les categories absoluta i màster, a banda de la prova inclusiva Capacitats Diferents. Aquesta serà una carrera per promoure la igualtat social, l’esport i la salut, solidària amb Down Lleida. Serà una cursa no competitiva de 550 metres i inclou l’opció del dorsal solidari a través del web de les inscripcions.

Quant al Campionat de Catalunya de milla, aquest es disputarà a l’avinguda Generalitat a partir de les 17.30, comptant amb la participació dels millors especialistes del territori. La prova, organitzada per la Federació Catalana d’Atletisme i l’ajuntament de Sidamon, està subjecta a les inscripcions a través de la Federació Espanyola, mentre que les corresponents a la Milla Urbana podran fer-se a través del web oficial fins al divendres 30.

En el Campionat de Catalunya hi haurà premis per als tres primers classificats en cada categoria, mentre que a la Milla Urbana es premiarà els cinc primers i el primer de cada categoria, a excepció de la prova Cigronets, per als més petits, i la prova inclusiva. A més es repartiran les tradicionals samarretes.

tracking