TENIS COMPETICIÓ

Un lleidatà, subcampió del món

Miquel Puigdevall, en Veterans +55

El tenista lleidatà Miquel Puigdevall, a les instal·lacions on s’ha celebrat el torneig.

El tenista lleidatà Miquel Puigdevall (Lleida, 31-8-1963) es va proclamar ahir, amb la selecció espanyola de Veterans, subcampió del món en la categoria +55, en el torneig que s’ha jugat a Lisboa. Espanya va disputar la final amb França i va perdre 2-0. Puigdevall va jugar el primer individual i després de tres hores i mitja de partit va cedir per 4-6, 6-3 i 6-4 davant del seu rival francès. En el segon invidual Francesc García va perdre 7-5 i 7-5 i per tant ja no va ser necessari jugar el dobles. L’equip espanyol el completen Carlos Almazán i Juan Antonio Rodríguez.

“Ara estic fet pols”, explicava després que acabés la final. “A mesura que passin els dies ho valorarem més. Individualment estic content, m’ho he currat molt i he fet bons partits. Aquest és el meu hobby i gaudeixo fent-lo, és una cosa que em retorna moltíssimes coses”, va afegir.

En aquesta competició, Espanya va vèncer l’Índia i Holanda a la fase de grups, va eliminar Itàlia en quarts de final i Suècia en semifinals. Miquel Puigdevall és un habitual de la selecció espanyola de veterans, amb la qual s’ha proclamat dos vegades campió del món i, amb la d’ahir, ja porta quatre subcampionats, a part de dos títols de campió d’Europa.

“Sóc un privilegiat. Fer esport em dóna qualitat de vida i em permet viatjar per tot el món. És molt gratificant”, afegeix Miquel, que juga al CT Tarragona i l’Hamburg.

Cinc vegades campió d’Espanya individualA banda dels seus nombrosos èxits amb la selecció d’Espanya, Miquel Puigdevall té un envejable palmarès individual, ja que s’ha proclamat cinc vegades campió d’Espanya en diferents categories i en unes altres cinc ha estat subcampió. La resta del calendari de Puigdevall queda en l’aire, ja que podria passar pel quiròfan per solucionar una lesió de menisc.