FUTBOL INTERNACIONAL

El City goleja el West Ham en l’estrena de la temporada

‘Hat-trick’ de Sterling per als de Guardiola

Els futbolistes del Manchester City celebren amb Sterling el cinquè gol contra el West Ham.DARREN STAPLES / CSM VIA ZUMA WIRE / DPA

El Manchester City de Pep Guardiola, actual campió de la Premier, va iniciar ahir la defensa del seu títol amb una golejada (0-5) davant del West Ham de Manuel Pellegrini. David Silva va estrenar braçalet de capità dels citizens, Rodri va debutar a la Premier i Agüero va començar a la banqueta. Gabriel Jesús va marcar el primer gol per al City i després del descans els de Guardiola van arribar amb més comoditat, atropellant el West Ham. En el minut 51, Sterling va rebre de De Bruyne, va driblar el seu marcador i va establir el 0-2 amb un xut ras. El VAR va validar el segon de Sterling, que va penjar la pilota per sobre de Fabianski dins de l’àrea local (0-3) en el minut 76. Agüero va marcar el 0-4 de penal per falta de Diop a Mahrez i encara hi va haver temps per al cinquè. En la prolongació Sterling va arrodonir el seu hat-trick amb un tret ajustat al pal dret per establir el 0-5. El Liverpool va golejar el Norwich en el duel inaugural de la Premier, divendres a la nit, i es van estrenar amb una còmoda victòria el Burnley i el Brighton. El Tottenham va guanyar 3-1 l’Aston Villa.