SEGRE

FUTBOL COPA LLEIDAFUTBOL COPA LLEIDA

Eliminatòria molt equilibrada

Alcarràs i Borges empaten sense gols i el partit de tornada decidirà el conjunt classificat per a les semifinals || Cendrós va fallar un penal per als locals en els primers minuts del matx

El porter del Borges refusa una pilota a l’àrea malgrat l’intent de rematada d’un jugador local.

El porter del Borges refusa una pilota a l’àrea malgrat l’intent de rematada d’un jugador local.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alcarràs i Borges decidiran l’equip classificat per a semifinals de la Copa Lleida en el partit de tornada després que tots dos empatessin ahir en un duel que es va acabar sense gols. Va ser un partit amb molt ritme, vibrant, però amb un joc encara per polir en els dos blocs. Les defenses van imposar la seua llei en un partit que els dos tècnics van aprofitar per posar en pràctica l’estratègia de cara a la temporada i els jugadors van patir la intensa calor sobre la gespa.

El duel va començar amb un Alcarràs intentant aconseguir el control de la pilota i un Borges molt atent als contraatacs que pogués generar. La primera ocasió va ser per als locals, quan als 10 minuts van tenir l’ocasió d’avançar-se en el marcador gràcies a un penal. Tanmateix, Iván Cendrós no va aconseguir batre Roger Monseny i el 0-0 no es va moure de l’electrònic. El guió es va mantenir inamovible, amb un Alcarràs actiu però que no trobava la manera de superar la defensa visitant, molt sòlida en tot moment. Amb el 0-0 inicial es va arribar al temps de descans, que els jugadors van agrair a causa de la intensa calor.

Després del pas pels vestidorsi amb els equips totalment renovats a causa dels múltiples canvis, l’Alcarràs va continuar intentant fer un pas endavant en el marcador. Tanmateix, el Borges es va mantenir fort a la seua zona defensiva i aprofitava qualsevol badada per intentar donar la sorpresa amb un contraatac. Malgrat que els dos equips ho van intentar amb insistència, el marcador va resultar inamovible i el 0-0 va ser el resultat més just després del que es va reflectir sobre el camp. El diumenge 18, a partir de les 19.00, es decidirà el semifinalista entre dos equips que han deixat l’eliminatòria molt oberta.

?

alcarràs

Alcarràs i Borges decidiran l’equip classificat per a semifinals de la Copa Lleida en el partit de tornada després que ambdós empatessin ahir en un duel que va acabar sense gols. Va ser un partit amb molt ritme, vibrant, però amb un joc encara per polir en ambdós escaires. Les defenses van imposar la seua llei en un partit que els dos tècnics van aprofitar per posar en pràctica l’estratègia de cara a la temporada i els jugadors van patir la intensa calor sobre la gespa.

El duel va començar amb un Alcarràs intentant aconseguir el control de la pilota i un Borges molt atent als contraatacs que pogués generar. La primera ocasió va ser per als locals, quan als 10 minuts van tenir l’ocasió d’avançar-se al marcador gràcies a un penal. Tanmateix, Iván Cendrós no va aconseguir batre Roger Monseny i el 0-0 no es va moure de l’electrònic. El guió es va mantenir inamovible, amb un Alcarràs actiu però que no trobava la manera de superar a la defensa visitant, molt sòlida a tota hora. Amb el 0-0 inicial es va arribar al temps de descans, que els jugadors van agrair a causa de la intensa calor.

Després del pas pels vestuaris i amb els equips totalment renovats a causa dels múltiples canvis, l’Alcarràs va continuar intentant fer un pas al capdavant al marcador. Tanmateix, el Borges es va mantenir fort a la seua zona defensiva i aprofitava qualsevol badada per intentar donar la sorpresa amb un contraatac. Malgrat que ambdós equips ho van intentar amb insistència, el marcador va resultar inamovible i el 0-0 va ser el resultat més just després del que es va reflectir sobre el camp. El diumenge 18, a partir de les 19.00, es decidirà el semifinalista entre dos equips que van deixar l’eliminatòria molt oberta.

El Tàrrega rep avui el Mollerussa i l’Artesa, el filial del Lleida EsportiuAvui es completa l’anada de quarts de la Copa Lleida amb els duels Tàrrega-Mollerussa i Artesa de Segre-Lleida Esportiu B, ambdós a les 19.00. El Tàrrega, amb només quatre sessions d’entrenament, tindrà un repte molt complicat davant d’un Mollerussa molt més rodat. Els blaugrana, amb molts canvis respecte a la passada temporada, buscaran il·lusionar la seua afició davant d’un rival que apunta a ser un dels ‘grans’en Primera Catalana. Per la seua part, el Artesa de Segre, que es va quedar a les portes de l’ascens a Primera, rebrà la visita del filial del Lleida Esportiu, un equip totalment remodelat després del descens a Segunda. El tècnic blau, Pau Prior, es trobarà amb el que va ser el seu equip fins la passada temporada. El filial va jugar ahir un amistós davant de l’Ascó, que va acabar amb un clar triomf tarragoní (4-0).

tracking