FUTBOL PRETEMPORADA

Golejada per tancar la gira

El Barça esclafa el Nàpols per conquerir la primera edició de LaLiga Serie A Cup || Luis Suárez va marcar un doblet, Griezmann es va estrenar com a golejador i Dembélé va tancar el compte

Griezmann, que es va estrenar com a golejador, centra i la pilota colpeja al braç de Manolas.EFE

El Barça va tancar ahir la seua gira pels EUA, abans d’iniciar la Lliga divendres, amb una golejada sobre el Nàpols (0-4), que li va valer per guanyar la primera LaLiga Serie A Cup.

El Barça va ser el clar dominador de la primera part, en la qual va ser l’únic que va disparar entre els tres pals. El trident format per Griezmann, Suárez i Dembélé, que apunta al debut a Bilbao si Messi no es recupera, va portar molt perill als dominis de Meret, que va ser el millor dels italians. Abans del quart d’hora, l’ex de l’Atlètic va gaudir de l’ocasió més clara. Va rebre una passada enrere de l’uruguaià i, després de controlar, va creuar massa la pilota, que se’n va anar fregant el pal esquerre de la porteria italiana.

Superada la mitja hora, Griezmann va tornar a ser protagonista, ara amb una centrada que va colpejar la mà de Manolas quan el grec se’n va anar a terra per frenar la pilota, encara que l’àrbitre no va assenyalar penal. En els últims cinc minuts del primer temps, Dembélé va assumir el protagonisme. Primer, amb un xut que va aturar Meret i, poc després, amb una passada a Suárez, el xut del qual va enviar a córner el meta italià.

A la segona meitat, el Barça va sentenciar per la via ràpida, amb quatre gols en menys de 20 minuts, tots amb implicació del trident. Suárez va marcar després d’un rebuig de Meret a xut de Griezmann (0-1), el gal va anotar poc després a plaer amb d’un servei de Jordi Alba (0-2), l’uruguaià va repetir amb un golàs a passada de Dembélé, i aquest va tancar el compte amb un xut creuat inapel·lable per al porter. El Barça hauria pogut augmentar el compte golejador, especialment per mediació del jugador del planter Abel Ruiz.