L’AEM planta cara al Vila-real malgrat les nombroses baixes

Va tenir millors ocasions però va perdre per una jugada aïllada

A la imatge, l’equip titular que va treure Roger Lamesa al camp del Vila-real.

L’AEM se’n va anar amb bones sensacions del seu segon test de pretemporada malgrat perdre per la mínima davant del Vila-real, un dels aspirants a l’ascens en el grup sud de la Segona Pro. Després de caure golejades (13-0) contra el primer equip del Barça fa una setmana a Olot, les jugadores que dirigeix Roger Lamesa, ja més rodades, van exhibir un bon to, dominant més i gaudint de millors ocasions davant d’un rival d’entitat, que a priori és un dels favorits per ascendir a Primera Pro.

El tècnic va afrontar el matx amb la baixa de sis jugadores important (Barreira, Janira, Pío, Jordina, Juri i Patri), la qual cosa el va obligar a completar la convocatòria amb integrants del filial, com Lorena, Briansó, Míriam i Mireia.

El duel va servir perquè la japonesa Hisui Haza jugués els seus primers minuts. Va ser la més destacada de l’equip i va exhibir una bona sortida de pilota i rapidesa en el tall.

L’AEM va entrar en el partit un pèl dubitatiu, molt imprecís en la passada i perdent moltes pilotes, la qual cosa va motivar que les locals anotessin l’únic gol als dotze minuts en una jugada de mala sort. Va ser una centrada de Clara per l’esquerra que Noèlia no va aconseguir blocar i la pilota va entrar a la porteria. Abans del descans, Andrea va gaudir de dos bones ocasions per restablir la igualada, però no va saber concretar, igual que Pixu a la segona, però el marcador ja no es va moure.

Lamesa es va mostrar molt satisfet del test perquè “hem tret més conclusions de les que esperàvem. L’equip, malgrat un mal inici, s’ha posat a l’altura d’un gran rival, amb què ha competit de tu a tu”. “Estic molt satisfet”, va indicar.

L’equip jugarà dimecres amb el Levante Las Planas, equip de la Segona divisió.